Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ: “ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ” !!! ( ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ"!! )

Ο Mr “με-πίεζαν-να-λέω-αυτά-που-έλεγα-για-το-χρέος” κ. Πρετεντέρης, εκείνος που το 2010 μαζί με συναδέλφους του απέκρυψαν από τους τηλεθεατές και τους αναγνώστες τους τη μη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους – γεγονός που επέτρεψε την επέλαση της Τρόϊκας στην Ελλάδα έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις! Ελπίζουμε να μην βγεί 3-4 χρόνια μετά να πει πως “με πίεζαν να λέω αυτά που έλεγα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!”
“Από δω και στο εξής θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι” δήλωσε ο δημοσιογράφος Πρετεντέρης στο MEGA, αναφερόμενος στο ποιοι θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή από ‘δω και στο εξής. Είπε δηλαδή ότι τη Χρυσή Αυγή την ψήφισαν πολλοί οικογνειεάρχες, άνθρωποι που δεν ήξεραν για το τι είναι αυτό το κόμμα αλλά τώρα με όσα αποκαλύφθηκαν θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρυ. Θα ξέρουμε δηλαδή ότι όσοι από δω και στο εξής όσοι ξαναψηφίσουν την ΧΑ θα ανήκουν στον υπόκοσμο!
1.000.000 και πλέον “ψηφοφόροι, υπόκοσμος” Μr Πρετεντέρη-Ντερμπεντέρη; Τι συμβαίνει; Εξαντλήσατε το “οπλοστάσιό σας” και τώρα απειλείτε και εκβιάζετε;
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.... ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ...
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: