Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Εκπρόσωπος του ΟΗΕ ομολογεί πως αντικαθεστωτικοί έκαναν χρήση χημικών στη Συρία!

Εκπρόσωπος του ΟΗΕ ομολογεί πως αντικαθεστωτικοί έκαναν χρήση χημικών στη Συρία!
Από την περασμένη Κυριακή, η Κάρλα Ντελ Πόντε, μέλος της επιτροπής του ΟΗΕ για τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Συρία, ισχυρίστηκε πως οι ισλαμιστές αντάρτες που μάχονται κατά του Καθεστώτος Άσαντ είναι εκείνοι οι οποίοι προχώρησαν στη χρήση χημικών κατά αμάχων! Η απροσδόκητη για τους δυτικούς ψευτοδημοκράτες δήλωση της Ντελ Πόντε, μετά το αρχικό σοκ, προκάλεσε την κινητοποίηση του σιωνιστικού μηχανισμού εντός του ΟΗΕ, με συνέπεια να εκδοθεί τη Δευτέρα ανακοίνωση με την οποία δηλώνεται πως δεν υπάρχουν για την ώρα σαφείς ενδείξεις για το ποια πλευρά εξαπέλυσε τα χημικά.
Ουσιαστικά, ο ΟΗΕ επιχειρεί να αφήσει ακάλυπτη την Ντελ Πόντε, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως είχε διατελέσει εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. Η κυρία Ντελ Πόντε, υποστήριξε δημοσίως την Κυριακή πως μαρτυρίες πληγέντων αλλά και ιατρών στη Συρία, αποδεικνύουν τη χρήση χημικών ουσιών, ενώ προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, επέρριψε την ευθύνη για τη χρήση τους στους ισλαμιστές αντάρτες των αντικαθεστωτικών δυνάμεων, οι οποίες χρησιμοποίησαν το νευροπαραλυτικό αέριο σαρίν! Τα σιωνιστικά ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης έσπευσαν να θάψουν την είδηση, προβάλλοντας τις θέσεις των αντικαθεστωτικών και των δυτικών δυνάμεων, οι οποίες και κατηγορούν άνευ στοιχείων και αποδείξεων τον Σύρο Πρόεδρο Άσαντ.
Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει περίτρανα πως υπήρξε μια προσχεδιασμένη ενέργεια-προβοκάτσια, προκειμένου να δοθεί η αφορμή στις αμερικανοσιωνιστικές δυνάμεις να χτυπήσουν τη Συρία. Επιπρόσθετα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επισήμως, ο ΟΗΕ δηλώνει πως η ειδική επιτροπή για την έρευνα των καταγγελιών συνεχίζει το έργο της δίχως να έχει ακόμη καταλήξει σε συμπέρασμα, εντούτοις οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία και η Τουρκία επιμένουν για την ενοχή Άσαντ και διαμορφώνουν το κλίμα για άμεσα επικείμενη επίθεση.
Στην αντίπερα όχθη, ο αντιπρόσωπος της Συρίας στον ΟΗΕ αντέκρουσε τις κατηγορίες των αμερικανοσιωνιστών, κάνοντας λόγο για παραπλανητικές κατά του Άσαντ κατηγορίες. Τόνισε μάλιστα πως τα χημικά όπλα κατασκευάστηκαν σε τουρκικό έδαφος, με υλικό το οποίο διέθεσαν η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ και πέρασε εντός της συριακής επικράτειας από τους αντάρτες οι οποίοι και το χρησιμοποίησαν.
Ισραηλινός ιστοχώρος ο οποίος εικάζεται πως αντλεί πληροφόρηση εκ των μυστικών υπηρεσιών του εβραϊκού κράτους αλλά και διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα και αναλυτές, μιλούν ευθέως για περιορισμένης κλίμακας επίθεση στη Συρία, υπό μορφήν «μηνύματος» της Δύσης προς το Καθεστώς Άσαντ. Αυτές οι πηγές διαρρέουν πως επίκειται χτύπημα τριών ημερών, το οποίο ενδέχεται να ξεκινήσει την Πέμπτη, καθώς είναι ήδη έτοιμες οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις προς ανάληψη δράσεως.
Συμμέτοχη στις ραδιουργίες του διεθνούς σιωνισμού είναι και η συγκυβέρνηση των υποτακτικών της Αθήνας, η οποία δια του υπουργού των Εξωτερικών και αντιπροέδρου-συνεταίρου του Σαμαρά, Ε. Βενιζέλου, δήλωσε πως η αντίδραση για τα γεγονότα στη Συρία πρέπει να είναι «καθαρή και απόλυτη». Η επίσημη ελληνική πλευρά λοιπόν, υιοθετεί τις μεθοδεύσεις εκείνων που ετοιμάζουν το πέραν πάσης έννοιας διεθνούς δικαίου, χτύπημα στο Λαό της Συρίας και στο Καθεστώς Άσαντ. Εκείνο όμως το οποίο αποκτά εξέχουσα σημασία, είναι το γεγονός πως η συγκεκριμένη στάση της ελληνικής κυβέρνησης υποστηρίζει αλλά και απενοχοποιεί την Άγκυρα, τη συμμετοχή της οποίας στη χρήση χημικών κατά αμάχων, καταγγέλλει ανοιχτά και δημόσια η Συρία! Και υποτακτικοί λοιπόν και νεογενίτσαροι, οι ψευτοδημοκράτες που εξουσιάζουν τον Ελληνικό Λαό!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: