Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Οι τούρκοι γκρεμίζουν Ορθόδοξο Ναό στη Σμύρνη

Οι τούρκοι γκρεμίζουν Ορθόδοξο Ναό στη Σμύρνη
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία έθεσε εξ' αρχής την απάτη της λεγόμενης «ελληνοτουρκικής φιλίας και συνεργασίας» στα πραγματικά της πλαίσια: αυτό το οποίο οι πολιτικάντηδες της αριστεράς και της δεξιάς ονομάζουν «συνεργασία» δεν είναι παρά το άλλοθι του νεοραγιαδισμού που διέπει τόσο τα φιλελεύθερα όσο και τα μαρξιστικά κόμματα της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Τρανή απόδειξη της ανωτέρω θέσεως, η είδηση η οποία έρχεται από την κατεχόμενη Ιωνική γη και θέλει τους Τούρκους να σχεδιάζουν το γκρέμισμα Ορθόδοξου χριστιανικού Ναού, προκειμένου να κατασκευαστεί αυτοκινητόδρομος.
Ο Προφήτης Ηλίας, είναι μία εκ των ελάχιστων εκκλησιών οι οποίες σώζονται σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης. Πρόκειται για μια εκκλησία κτισμένη το έτος 1846, επί των ημερών του Οικουμενικού Πατριάρχη Άνθιμου ΣΤ, η οποία βρίσκεται 2 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης της Σμύρνης, στην κοιλάδα της Αγίας Άννας. Ο συγκεκριμένος Ορθόδοξος Ναός, βρίσκεται σε σημείο απ' όπου οι Τούρκοι σχεδιάζουν να κατασκευαστεί ένας νέος οδικός άξονας, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ύπαρξή του.
Ο τουρκικός σχεδιασμός, ο οποίος και επιχειρεί με τρόπο συστηματικό να εξαλείψει την Ελληνική ανά τους αιώνες παρουσία στην μικρασιατική γη, έρχεται σε αντιδιαστολή με το πνεύμα φιλίας, το οποίο απεγνωσμένα επιδιώκουν να καλλιεργήσουν στον Ελληνικό Λαό οι εγχώριοι υποτακτικοί. Εκείνοι, οι οποίοι σπεύδουν να σπαταλήσουν τα χρήματα του Λαού μας στην αναστήλωση και ανακατασκευή τζαμιών σε όλη την ελληνική επικράτεια, εκείνοι που θεωρούν τα κατάλοιπα του περάσματος από την Πατρίδα μας του Οθωμανού κατακτητή ως «πολιτισμικά μνημεία» τα οποία θα προσελκύσουν Τούρκους τουρίστες.
Πανάρχαια σημάδια της εκπολιτιστικής παρουσίας του ελληνικού στοιχείου στην Ιωνία εκριζώνονται με σχέδιο από τους βάρβαρους της Ασίας, η ελληνική μειονότητα σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο τείνει προς αφανισμό, η μισή σχεδόν Κύπρος βρίσκεται υπό ασιατική κατοχή, με τους μισούς πολίτες του ψευδοκράτους να είναι έποικοι, αυτή είναι η ιστορική πραγματικότητα του πως εννοούν οι Τούρκοι την φιλία και την συνεργασία!
Ιδού και η απόδειξη των συστηματικών ψευδών της μεταπολιτευτικής πολιτικής ηγεσίας η οποία αποκοιμίζει τον Ελληνικό Λαό με φιλειρηνικές αηδίες, την ίδια στιγμή που οι ασιάτες εντείνουν την επιθετικότητα και τις προκλήσεις τους. Ας χειροκροτήσει λοιπόν η εγχώρια ελίτ της υποκουλτούρας και του εκφυλισμού τις ενέργειες του Μπουτάρη για το Γενί Τζαμί στη Θεσσαλονίκη και της κυβέρνησης των γενιτσάρων για την ανέγερση τζαμιού στο κέντρο των Αθηνών.
Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δε θα συμμετέχει σε αυτό το ανατολίτικο πανηγύρι, από το οποίο κερδισμένοι βγαίνουν οι Τούρκοι και οι ελληνόφωνοι νεοκαπιταλιστές, αλλά και θα αγωνιστεί για να συντριβεί οριστικά το πνεύμα του ραγιαδισμού το οποίο καλλιεργεί επί δεκαετίες το μεταπολιτευτικό Καθεστώς.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: