Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Προκλήσεις γυφτοσκοπιανών στην εξέδρα της Σάλκε

Προκλήσεις γυφτοσκοπιανών στην εξέδρα της Σάλκε
Την αρμόζουσα απάντηση έλαβαν οι οπαδοί της γερμανικής ομάδος Σάλκε, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, από την ομάδα του ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της μεταξύ τους ποδοσφαιρικής αναμέτρησης για τα προκριματικά του Champions League. Οι οπαδοί της Σάλκε, είχαν τη φαεινή ιδέα να πικάρουν τους Έλληνες υποστηρικτές του ΠΑΟΚ, σηκώνοντας ένα πανό το οποίο έφερε τον Ήλιο της Βεργίνας στα χρώματα της σκοπιανικής σημαίας. Ως όφειλαν, οι υπεύθυνοι της Ελληνικής ομάδος ενημέρωσαν τους ανθρώπους της UEFA, ζητώντας να κατέβει άμεσα το πανό των σλάβων παραχαρακτών της Ιστορίας. Ζητήθηκε η απόσυρση του συγκεκριμένου πανό και η άρνηση των οπαδών της Σάλκε να συμμορφωθούν με την εντολή, οδήγησε σε ένταση με την γερμανική αστυνομία.
Τα «έγκυρα» ελληνικά αθλητικά μέσα ενημέρωσης - αυτά τα οποία έχουν αναλάβει εργολαβικά, στα πλαίσια του «αθλητικού» ρεπορτάζ, να συκοφαντούν σε καθημερινή βάση τη Χρυσή Αυγή-, έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία. Στην πραγματικότητα, η χθεσινή προκλητική και ανθελληνική ενέργεια των οπαδών της Σάλκε, οφείλεται στην «αδελφοποίησή» τους με τους οπαδούς της Βαρντάρ των Σκοπίων, οι οποίοι ήταν και οι εμπνευστές της πρόκλησης, κάτι το οποίο δεν αναφέρθηκε από κανέναν.
Τούτο βεβαίως δεν δικαιολογεί τους οπαδούς της Σάλκε, οι οποίοι αναμένονται με λαχτάρα στη Θεσσαλονίκη, για τον επαναληπτικό αγώνα των προκριματικών. Καλό θα ήταν τούτη τη φορά, να κρατήσουν μακριά από το γήπεδο τα σκοπιανικά «αδέρφια» τους και τις προβοκατόρικες ενέργειές τους, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η εκδρομή στη Νύμφη του Θερμαϊκού θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστη εμπειρία!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: