Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ… ΤΣΑΚΙΣΜΑ – ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ…

32490819
Ξεθάρρεψαν τα θρασίμια του ΚΚΕ και απειλούν από βήματος της βουλής μάλιστα, την Χρυσή Αυγή με… τσάκισμα σταλινικού τύπου, αφού πρώτα εξύμνησαν το πρότυπό τους, τον μεγαλύτερο εγκληματία του 20ου αιώνος, τον Στάλιν. Ιδού τι είπε το σταλινικό απολίθωμα, σχολιάζοντας τις αναφορές της Χρυσής Αυγής στον Στάλιν, υπογραμμίζοντας: «Είναι λογικό να αναφέρονται στον Στάλιν, γιατί ως αρχηγός της Σοβιετικής Ένωσης, επικεφαλής του Σοβιετικού λαού ήταν αυτός που οδήγησε τον φασισμό στη συντριβή, τον ιδεολογικό τους καθοδηγητή, τον Χίτλερ, σε αυτοκτονία, τσάκισε το ναζισμό. Οι κομμουνιστές θα το ξανακάνουν. Αυτό θέλουμε να πούμε και αν χρειαστεί. Στην πρώτη γραμμή».
Τι εννοεί ο κομμουνιστής; Που, πότε και πως θα το «ξανακάνουν»; Μήπως εννοεί ότι το ΚΚΕ θα πάρει την άδεια από τα καινούργια αφεντικά του, τους αμερικανοσιωνιστές για να εξαπολύσει συμμοριτοπόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής, και να καθαρίσει για πάρτη τους (καθότι αυτοί αναθέτουν σε άλλους τις βρομοδουλειές τους) και για λογαριασμό ολόκληρου του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, του οποίου το ΚΚΕ είναι πιστός δούλος; Τώρα, μας… τρόμαξε!
(ΥΓ): Πάντως, αν πάρει το ΚΚΕ την άδεια των αμερικανοσιωνιστών, δε θα ξεφύγει καθόλου από τη σταλινική γραμμή. Διότι και ο «πατερούλης» το 1941-45 μαζί με τους αμερικανοσιωνιστές πολέμησε και χάρις στην κολοσσιαία βοήθειά τους επιβίωσε!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: