Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΡΒΕΛΕΡ: ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έδωσε η γνωστή Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ (νεαρή ΕΠΟΝίτισσα ως Γλύκατζη παντρεύτηκε αργότερα τον εβραίο Αρβελέρ και πήρε το όνομά του) και από δω το πήγαινε, από κει το ’φερνε, στην Χρυσή Αυγή κατέληγε! Αποδεικνύοντας πως όποιος έχει δοκιμάσει έστω και μια φορά στη ζωή του το κομμουνιστικό δηλητήριο μένει δηλητηριασμένος ολόκληρη τη ζωή του. Ιδού οι επίμαχες δηλώσεις της μαντάμ (ένεκα και των Παρισίων…):

«Η “Χρυσή Αυγή” καλπάζει, όπως και η Χαμάς στην Παλαιστίνη. Είσαι μεγάλη γυναίκα, πας να πάρεις τις πέντε πεντάρες σου και σε περιμένει ο πεινασμένος μετανάστης να σου τις πάρει, σε παίρνει το αγόρι της Χρυσής Αυγής, σε πηγαίνει πιο κάτω, οπότε το λες στον εγγονό, στην κόρη, στον γιο. Δεν ήρθαν οι δικοί σου να σε πάνε και σε πήγε η “Χρυσή Αυγή”. Οπότε, να ψηφίσουμε “Χρυσή Αυγή”, γιατί αυτοί θα πηγαίνουν στη θέση μας, αντί να παίρνουμε εμείς την γιαγιά την παίρνουν αυτοί. Δεν έχει εθνικό χαρακτήρα η “Χρυσή Αυγή”, γιατί αν είχε θα είχε μια άλλη στάση απέναντι στο μεταναστευτικό κίνημα. Και αυτό είναι το μόνο πράγμα, που φοβίζει τους Ευρωπαίους. Δεν τους φοβίζει η οικονομική κρίση, άλλωστε όλοι περνάνε οικονομική κρίση, αλλά η “Χρυσή Αυγή” δεν θα περάσει στην Ευρώπη. Έχει καταντήσει η Ελλάδα να είναι ένα υπόδειγμα ρατσισμού για τους ξένους. Αν ρωτήσεις ποια είναι η πιο ρατσιστική χώρα στην Ευρώπη, θα σουν πουν αμέσως η Ελλάδα. Αλλά έχουν άδικο οι Ευρωπαίοι γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη ανοιχτή χώρα. Είναι το πέρασμα όλων… Είμαι αισιόδοξη. Νομίζω ότι οι δυο τους τώρα, Σαμαράς και Βενιζέλος, θα τα καταφέρουν, αλλά δεν θα είμαι αισιόδοξη αν η “Χρυσή Αυγή” πάρει μεγάλα ποσοστά. Εκεί, τα πράγματα θα δυσκολέψουν, γιατί τότε οι Ευρωπαίοι θα πούνε “τώρα κάντε ό,τι θέλετε”. Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει, γελάνε. Αλλά με τη Χρυσή Αυγή δεν γελάνε καθόλου».

Ότι δε γελάνε, αντίθετα θα κλάψουν οι Ευρωπαίοι «δανειστές» μας με την Χρυσή Αυγή, αυτό είναι σίγουρο. Και μακάρι να γίνει αυτό, για να γελάσει και λίγο το χειλάκι του δύσμοιρου ελληνικού λαού, που του πίνουνε το αίμα με το καλαμάκι!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: