Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δυναμική συγκέντρωση στην Τ.Ο. Χανίων - Νέα ήττα για το παρακράτος

Εκατοντάδες Έλληνες συγκεντρώθηκαν άμεσα κι αυθόρμητα στην Τ.Ο. Χανίων για να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στην Χρυσή Αυγή, αλλά και να αποδοκιμάσουν τις τακτικές του παρακράτους των αναρχικών, οι οποίοι με τις πλάτες του κράτους Δένδια - Σαμαρά προσπαθούν μάταια να ανακόψουν την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος.

Παρόλο που η προκαθορισμένη εκδήλωση - ομιλία της Τ.Ο. Χανίων θα ξεκινούσε αργότερα, λόγω της αντισυγκέντρωσης των γνωστών - αγνώστων αναρχικών του παρακράτους και της αριστεράς, κινητοποιήθηκε άμεσα η οργάνωση και στα γραφεία της Τ.Ο. Χανιών συνέρρευσε πλήθος κόσμου. Η μαζική και αυθόρμητη συγκέντρωση των Εθνικιστών κράτησε σε... απόσταση ασφαλείας το μπουλούκι του πρακράτους που παρακολουθούσε σαστισμένο και κρυμμένο πίσω από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε στην ομιλία του τον πανικό του καθεστώτος απένανατι στην άνοδο της Χρυσής Αυγής που εκδηλώνεται με απαγορεύσεις και αντισυγκεντρώσεις. Η ψευτοδημοκρατία τους πνέει τα λοίσθια. Η δυναμική συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: