Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η προέλευση και οι επιταγές της πανθρησκείας !!


Έχουμε δει τον τελευταίο καιρό τις προσπάθειες ιεραρχών και ιερέων από διάφορες θρησκείας, προκειμένου να σημειωθούν βήματα προς την θρησκευτική σύγκλιση, δηλαδή την διάλυση των Εθνών και των Παραδόσεων τους.
Έχουν σημειωθεί από συνέδρια μέχρι κοινές τελέσεις τελετών και όλα δείχνουν πως οι «πνευματικοί» ταγοί πολλών θρησκειών τάσσονται ανοιχτά υπέρ της παγκοσμιοποίησης σε όλα τα επίπεδα. Απόδειξη περί αυτού οι προκλητικές ενέργειες ιεραρχών που φτάνουν μέχρι του σημείου να κάνουν δώρα αντίτυπα του κορανίου σε μουφτήδες, την ίδια ώρα που οι συγκεκριμένοι μουφτήδες προπαγανδίζουν ανοιχτά την απόσχιση εδαφών της ελληνικής επικράτειας.

Μέχρι σήμερα οι όλες προσπάθειες περιοριζόντουσαν στον διάλογο σχετικά με την επίτευξη του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης. Αυτό, βέβαια, επειδή η οποιαδήποτε πολιτιστική κίνηση ενάντια στην φυσικά προδιάθεση του ανθρώπου θέλει προσεκτικό σχεδιασμό και υπομονή στην προπαγάνδα, γεγονός που το έχουμε δει σε πολλά επίπεδα με την «αντιρατσιστική» προπαγάνδα. Πλέον, όμως, η πανθρησκεία έχει και εκκλησία, η οποία αντιπροσωπεύει τα αποτελέσματα του – δεκαετίες τώρα – διαλόγου που είχε αναπτυχθεί μεταξύ ταγών του θανάτου των Εθνών από όλες τις χώρες και τις θρησκείες.
«Πάστορας», «αρχιερέας» της εν λόγω εκκλησίας ένας Ιουδαίος ονόματι Steven Greenebaum, τον οποίο προσφάτως «λιβάνιζαν», σαν να ήταν ο Τσίπρας, οι New York Times, μέσω του επίσης Ιουδαίου δημοσιογράφου Samuel Freedman. Στην ιστοσελίδα της εν λόγω οργάνωσης υπάρχουν οι κανόνες – εντολές της πανθρησκείας, οι οποίες είναι «θετικές», δηλαδή δεν θέτουν απαγορεύσεις ή οτιδήποτε παρόμοιο. Μόνο μία απαγόρευση υπάρχει, μόνο ένα «απόλυτο κακό» υπάρχει σύμφωνα με την πανθρησκεία και αυτό δεν είναι άλλο από τον εθνικισμό.
Οι εχθροί των Εθνών και των Παραδόσεων δεν ντρέπονται πλέον και δείχνουν φανερά τον εχθρό τους που δεν είναι άλλος από τον Εθνικισμό. Συνεπώς τα Έθνη με Ιστορία και ιδιαιτέρως οι Έλληνες που σέβονται την καταγωγή τους, τα ήθη και τα έθιμα τους οφείλουν να πολεμήσουν ενάντια στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης μέσα από τις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: