Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΒΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ!


Πληθαίνουν μέρα με την ημέρα οι ενδείξεις ότι επίκειται «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις επόμενες εκλογές (για να «μην κάνουν παιχνίδι τα βλαμμένα της Χρυσής Αυγής», όπως ομολόγησε προσφάτως ο γραφικός Τσατσόπουλος). Έτσι, όταν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της βουλής βρισκόταν στο βήμα ο συναγωνιστής Παναγιώταρος, ο Ευ. Μεϊμαράκης πήγε επιδεικτικά κι έκατσε δίπλα στον προεδρεύοντα Σταλινάκη-Δραγασάκη, για να δείξει την αλληλεγγύη της νουδούλας του Αντωνάκη του γερμανόδουλου προς το πρόσωπό του και κατ’ επέκταση στη συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για να αρχίσει ο κόσμος να συνηθίζει με την ιδέα της μελλοντικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, «για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή»! Μάλιστα, λίγο αργότερα, πήρε το λόγο και είπε τα εξής σε όσους πιθανώς δεν… εμπέδωσαν την εξόχως συμβολική κίνησή του:

«Το προεδρείο είναι ενιαίο, εκφράζεται ενιαία, παίρνει συλλογικές αποφάσεις και τις εφαρμόζει ενιαία. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως το ότι βρέθηκα στην έδρα την ώρα που έτυχε να είναι στο βήμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και να κάθομαι δίπλα σας, πράγματι έδειξα και την υποστήριξη του προέδρου της Βουλής στο πρόσωπο το δικό σας και την πλήρη καταδίκη, την οποία έδωσαν όλα τα κόμματα, για αυτά που ελέχθησαν χθες για την κόρη σας και για την οικογένεια σας, τα οποία θεωρούμε όλοι μας ότι δεν πρέπει να λέγονται από το βήμα της Βουλής…».

Εκεί ήταν που ξεθάρρεψε και ο Σταλινάκης-Δραγασάκης και μίλησε για «βρώμικα ψέματα που ειπώθηκαν εναντίον της οικογένειάς μου». «Βρώμικα ψέματα»; Είναι ψέμα, δηλαδή, ότι η κορούλα του είχε καταδικαστεί για εμπόριο όπλων και ναρκωτικών;

(ΥΓ): Γεια σου (φον) Αντωνάκη Σαμαρά, που θα μας… γλίτωνες από την αριστερά! ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: