Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

1,5 εκατομμύριο ευρώ κοστίζει στον Έλληνα το γραφείο και η BMW του Βενιζέλου!

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ:1,5 εκατομμύριο ευρώ κοστίζει στον Έλληνα το γραφείο και η BMW του Βενιζέλου!
700.000 πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για το γραφείο του Ανθύπατου Βενιζέλου. Η θωρακισμένη Mercedes του ίδιου παράγοντα κόστισε 800 χιλιάρικα: σύνολο1,5 εκατομμύριο ευρώ μόνο για τα βασικά του έξοδα. Και μετά αναρωτιέται ο Μπένι γιατί δεν μπορεί να κυκλοφορήσει και όπου πηγαίνει τον παίρνουν με τις πέτρες.
Μετά βαΐων και κλάδων επέστρεψε ο Βενιζέλος στην πολιτική ζωή της χώρας με τις ευλογίες του Αντώνη Σαμαρά. Πέραν όμως της προσωρινής νεκρανάστασης του ΠΑΣΟΚ, της εν μέρει διακυβέρνησης της χώρας από ένα κόμμα που πιθανότατα δεν θα μπει καν στην Βουλή στις επόμενες εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς χρεώνεται και τις προκλήσεις που αυτό το, υπηρετών την ρεμούλα και την μίζα, μόρφωμα της κλεπτοαριστεράς παράγει.
Μία από αυτές δημοσιεύτηκε υπό την μορφή ΦΕΚ μόλις χθες και αφορά την σύσταση του νέου γραφείου του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως. Όλα τα είχε η μαριορή ο… αντιπρόεδρος της έλειπε που θα έλεγε και ο θυμόσοφος Λαός μας. Ή για να ενθυμηθούμε μία άλλη παροιμία, θέλει ο αντιπρόεδρος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει…

Σύμφωνα με το ΦΕΚ υπ. Αρίθμ 1817 της 25ης Ιουλίου του 2013, δημιουργείται το γραφείο του αντιπροέδρου και εξαιτίας αυτού «δημιουργείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 234.353 ευρώ περίπου, για το τρέχον οικονομικό έτος 2013, 468.706 ευρώ περίπου για το έτος 2014, και το ίδιο χρηματικό ποσό (468.706 ευρώ) για καθένα από τα επόμενα έτη». Κοινώς ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ θα μας κοστίζει μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως για όσο καιρό παραμείνει αντιπρόεδρος.
Πέραν αυτών των πρωτοφανών δαπανών υπάρχουν και άλλα τα οποία παραθέτει το εν λόγω ΦΕΚ – πρόκληση. Συγκεκριμένα «συνιστώνται για την εκπλήρωση του σκοπού του 10 (δέκα) θέσεις μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και 5 (πέντε) ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών», δηλαδή ο Ελληνικός Λαός θα δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ στον αρχικαρεκλάρχη του μελλοθάνατου ΠΑΣΟΚ και θα πληρώνει επιπλέον μισθούς για 15 σκληρούς ΠΑΣΟΚους, οι οποίοι μετά θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα κοπρόσκυλα.
Το επιπλέον προκλητικό της εν λόγω αποφάσεως είναι ότι την υπογράφει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι το «συνταγματικό τόξο» δεν νοιάζεται για οτιδήποτε πέρα από την μάσα και την χάψα. Έτσι ακόμα και την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ πεθαίνει, προς τέρψιν του Ελληνικού Λαού, ο Βενιζέλος και η κουστωδία του φροντίζουν να απομυζήσουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ που μπορούν εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Η αναφορά της Χρυσής Αυγής στην πολυτελή BMW του Βενιζέλου από του βήματος της Βουλής

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: