Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Οι “απελευθερωτές” Ισλαμιστές έσφαξαν και αποκεφάλισαν χριστιανό ιερέα στη Συρία


Ακόμη ένα βίντεο, δείγμα της απίστευτης ισλαμικής κτηνωδίας κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, όπου ισλαμιστές αντάρτες του υποστηριζόμενου από Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρωπαϊκή Ένωση, FSA, σφάζουν και αποκεφαλίζουν ανθρώπους, μεταξύ αυτών και ένα ρασοφόρο χριστιανό (Αποφεύγουμε να παραθέσουμε φωτογραφίες και το βίντεο από την σφαγή λόγω των απίστευτης αγριότητας σκηνών βίας).
Εκείνοι οι οποίοι λαμβάνουν την υλικοτεχνική υποστήριξη της πολιτισμένης Δύσης, προκειμένου να ρίξουν τον Πρόεδρο της Συρίας Άσαντ και το καθεστώς του, επιδίδονται στην ανθρωποσφαγή και στους αποκεφαλισμούς δημοσία θέα, εν μέσω επευφημιών των συγκεντρωμένων υπανθρώπων, οι οποίοι κραυγάζουν «ο Αλλάχ είναι μεγάλος». Η δημοσιοποίηση του βίντεο, εντείνει ακόμη περισσότερο την ανησυχία και την αγωνία για την τύχη των δυο χριστιανών επισκόπων, οι οποίοι απήχθησαν από τους ισλαμιστές αντάρτες, δίχως να έχουν μέχρι σήμερα υπάρξει ενδείξεις για την τύχη τους.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία ανθρωπιστικών οργανώσεων που βρίσκονται στη Συρία, η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού της Συρίας, στηρίζει τον Πρόεδρο Άσαντ, νιώθοντας οργή και αγανάκτηση για τις απάνθρωπες και φρικτές πρακτικές των ισλαμιστών που πλαισιώνουν την συριακή αντιπολίτευση και τον FSA, το στρατό των ισλαμιστών σφαγέων.
Μόλις πρόσφατα, βίντεο που κυκλοφόρησε έδειχνε άνδρα των δυνάμεων του FSA να τρώει την καρδιά νεκρού Σύρου στρατιώτη, πιστού στον Άσαντ, γεγονός που είχε προκαλέσει την οργή του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος και κάλεσε τη Δύση, να μην εξοπλίσει στρατιωτικά τους ανθρωποφάγους! Παρά ταύτα, τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ε.Ε. επιμένουν στην απαίτησή τους για την απομάκρυνση από την εξουσία της Συρίας, του Μπασάρ Αλ Άσαντ, εκδηλώνοντας την σαφή πρόθεση να ενισχύσουν και στρατιωτικά το στρατό των ισλαμιστών δολοφόνων.
Η πλειοψηφία των ανδρών του FSA, αποτελείται από ισλαμιστές μισθοφόρους, ακόμη και κατάδικους κρατών όπως η Σαουδική Αραβία, τα οποία κράτη έδωσαν στους βαρυποινίτες την ελευθερία τους, υπό την προυπόθεση να πολεμήσουν στη Συρία, ενάντια στο Καθεστώς του Άσαντ. Κι όλα αυτά, στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας, την οποία σχεδιάζουν οι σιωνιστικοί εγκέφαλοι των ΗΠΑ για την επόμενη μέρα στη Συρία.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο μέχρι πρότινος υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, Δ. Αβραμόπουλος και κατ’ επέκταση η ελληνική κυβέρνηση, είχε τοποθετηθεί σαφώς υπέρ του αγώνα των ισλαμιστών φονιάδων και βαρβάρων, για την «εγκαθίδρυση της δημοκρατίας» στη Συρία. Ποια δημοκρατία; Αυτή των σφαγών, κυρίως Χριστιανών, και των δημόσιων αποκεφαλισμών. Είναι βέβαιο, ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη και δικαιωμένη για τις πολιτικές της επιλογές. Ο Ελληνικός Λαός, υπό την απειλή εκατοντάδων χιλιάδων φανατικών ισλαμιστών στην ελληνική επικράτεια με την ανοχή των κομμάτων της αντεθνικής Αριστεράς και της πατριδοκάπηλης Δεξιάς, θα κάνει τις δικές του, παραμένοντας πιστός στις αρχές του Ελληνικού Πολιτισμού, έναντι της στυγνής ισλαμικής βαρβαρότητας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: