Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Δένδιας και Ψαριανός δεν ξέρουν ποια είναι η Σημαία!


Πριν ένα μήνα κατατέθηκε ερώτηση στη βουλή από τον Ψαριανό για το θέμα της Σημαίας μόνο που ο μπολσεβίκος προστάτης της Σημαίας όπως και ο Δένδιας δεν ξέρουν ποια είναι η Σημαία!
Τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης συνεχίζουν τον βρώμικο πόλεμο λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής για δήθεν παραποίηση και προσβολή Εθνικού συμβόλου από τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Παρακάτω θα διαβάσετε την «είδηση» που κυκλοφορεί στον ηλεκτρονικό Τύπο από το πρωί.
"Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε για σημαία του ελληνικού κράτους με παραποιημένο το εθνικό σύμβολο, η οποία αναρτήθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της λεωφόρου Μεσογείων. Ο Δένδιας με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αναφέρει ότι «στις 17.05.2013, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων διαπιστώθηκε στο μπαλκόνι του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος “Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή”, επί της Λ. Μεσογείων, αναρτημένη σε κοντάρι η πρώτη σημαία του Ελληνικού Κράτους, χρώματος μπλε με λευκό σταυρό, που στο μέσο αυτής απεικονίζετο το σύμβολο του ανωτέρω πολιτικού κόμματος, ήτοι μαίανδρος, πλαισιωμένος από δύο δάφνες μαύρου χρώματος» και σημειώνει πως μετά από ενημέρωση του υπουργείου από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρη Ψαριανού!"
Εμείς απλά παραθέτουμε απόσπασμα από ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα Χρυσή Αυγή πριν έναν μήνα για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

«Ο μπολσεβίκος προστάτης της Σημαίας»! Μόνο που δε ξέρει ποια είναι η Σημαία!
Όπως ανακοίνωσε η αριστερά του Μνημονίου με δελτίο Τύπου, ο βουλευτής της Ψαριανός (φανατικός στο αγωνιστικό κόκκινο!) προχώρησε σε ερώτηση με θέμα «Παραποίηση της Ελληνικής Σημαίας από την «Χρυσή Αυγή»», προκειμένου προφανώς να αμβλύνει τις εντυπώσεις της πανελλήνιας ξεφτίλας που υπέστη σήμερα το καθεστώς που υπηρετεί από τους Εθνικιστές βουλευτές. Στην ερώτησή του αναφέρεται στο λάβαρο που είναι αναρτημένο στα Κεντρικά Γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και το οποίο εικονίζει τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο εντός πλαισίου με τα εθνικά μας χρώματα και κατηγορεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για «παραποίηση της Ελληνικής Σημαίας σύμφωνα με το άρθρο 181 του ποινικού κώδικα περί προσβολής συμβόλων του Ελληνικού κράτους»!

Φαίνεται πως ο εν λόγω κύριος, στη βιασύνη του να πάρει την πρωτοβουλία για ένα… «καίριο χτύπημα κατά του φασισμού» αποδεικνύοντας την προσήλωσή του στα ιδεώδη του «συνταγματικού τόξου» (έχουν και μια πίτα να μοιράσουν τα παιδιά…), παρέλειψε να συμβουλευτεί τον σύντροφο-υπουργό δικαιοσύνης με αποτέλεσμα να του ξεφύγουν κάποιες «λεπτομέρειες». Να τον ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι αφενός η Εθνική Σημαία της Ελλάδας είναι η γαλανόλευκη που αποτελείται από εννέα λωρίδες (5 γαλάζιες και 4 λευκές) και φέρει λευκό σταυρό στο επάνω αριστερό προς τον ιστό άκρο της (άρθρο 1 παράγραφος 1 Ν851/1978). Επιπλέον, στο άρθρο 181ΠΚ προβλέπεται η ύπαρξη του βουλητικού στοιχείου της πρόθεσης εκδήλωσης μίσους ή περιφρόνησης ως στοιχείο της νομοτυπικής μορφής του εγκλήματος της προσβολής συμβόλων του ελληνικού Κράτους, στοιχείο που ασφαλώς και απουσιάζει στη συγκεκριμένη περίπτωση!

Εξάλλου, θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ο κύριος Ψαριανός αν κατ΄ αυτόν αποτελεί παραποίηση της Ελληνικής Σημαίας η σημαία του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, όπως επίσης και η τοποθέτηση του σφυροδρέπανου στη θέση του Σταυρού (υπόθεση για την οποία αθωώθηκε ο «καλλιτέχνης» Τζίμης Πανούσης).


Τέλος, αν ενδιαφέρεται τόσο πολύ ο μπολσεβίκος Ψαριανός για την Ελληνική Σημαία, τον προτρέπουμε να επανακαταθέσει την ίδια ερώτηση με γεγονός αναφοράς τις εκατοντάδες σημαίες που πετάχτηκαν σε απορριμματοφόρα έπειτα από προεκλογική συγκέντρωση του δεξιού κόμματος της συγκυβέρνησής του (περίπτωση ε΄ του άρθρου 11 του ίδιου νόμου, πέρι ρίψης της Εθνικής Σημαίας« εις τα άχρηστα»). Μέχρι τότε ας ασχοληθεί με τα κόκκινα κουρελόπανα της εγκληματικής ιδεολογίας που πρεσβεύει και ας αφήσει (επιτέλους) ήσυχη την Πατρίδα μας και τη Σημαία της.
Υ.Γ. Μήπως πρέπει ο εισαγγελέας να επιληφθεί και για αυτήν την σημαία;

Επιπλέον παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες του Δένδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από το 2009 όταν ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης όπου παραβρέθηκε σε μια συνεστίαση του Ρόταρυ Κέρκυρας και απηύθυνε χαιρετισμό σε «εκλεκτό» ακροατήριο.




Τι γίνετε κ. Δένδια; Δύο μέτρα και δύο σταθμά για ακόμη μια φορά;
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: