Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ρομά λυμαίνονται τον Ασπρόπυργο με επιθέσεις και καύση ελαστικών

Ρομά λυμαίνονται τον Ασπρόπυργο με επιθέσεις και καύση ελαστικών
Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες των πολιτών του Ασπροπύργου που αφορούν τον παράνομο καταυλισμό των Ρομά, η Χρυσή Αυγή έσπασε το άβατο των περιοχών που έχουν καταπατήσει και μετατρέψει σε άντρο ανομίας και έκανε εκτενή έρευνα για να αναδείξει ένα ακόμα πρόβλημα που δημιουργούν αυτές οι «ευαίσθητες» κοινωνικές ομάδες. Οι ληστείες, το πλιάτσικο των κατοικιών και η διακίνηση ναρκωτικών είναι το καθημερινό φαινόμενο που πρωτοστατεί στις γειτονιές των Νεόκτιστων Ασπροπύργου με την πολιτεία ανίκανη να αντιδράσει, καθώς οι οικογένειες των Ρομά είναι μια εκλογική δύναμη εύκολα χειριζόμενη που βολεύονται και με λίγα..
Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών και όχι μόνο συνήθως τις βραδινές ώρες παρατηρείται το εξής φαινόμενο. Σε κοντινά σημεία των καταυλισμών ανάβουν μεγάλες φωτιές όπου καίγονται για πολλές ώρες τόνοι ελαστικών για την περισυλλογή των πολύτιμων μετάλλων που περιέχονται μέσα σε αυτά. Οι οργανικοί ρύποι που προέρχονται από τον πυκνό καπνό κατά την διάρκεια της καύσης κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, καθώς δεν διαλύονται στην ατμόσφαιρα και είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον που είναι ήδη τόσο επιβαρυμένο από την βαριά βιομηχανία. Τα άμεσα ορατά αποτελέσματα στην έκθεση του καπνού είναι ερεθισμός στα μάτια και το στόμα έντονος βήχας και αναπνευστικά προβλήματα. Σαφώς το κερδοσκοπικό παιχνίδι είναι μεγάλο και δεν σταματά στους Ρομά της περιοχής, αλλά ξεδιπλώνεται ένα τεράστιο δίκτυο κερδοσκοπίας με πολλές χιλιάδες ευρώ και εμπλεκόμενους σε υψηλοτέρα κλιμάκια της τοπικής κοινωνίας.

Η λύση είναι απλή: Χρειάζεται ισχυρή πολιτική βούληση με μόνο παράγοντα την υπεράσπιση των πολιτών της Δυτικής Αττικής και όχι παρατρεχάμενα ανδρείκελα των συμφερόντων και των εκάστοτε εργοστασιαρχών της περιοχής για την εξασφάλιση πολιτικών στρατών. Η Χρυσή Αυγή στέκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη και είναι εδώ στις τοπικές κοινωνίες και όχι στα σαλόνια της Εκάλης και των μεγάλων συμφερόντων.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: