Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο Λαζόπουλος δικαιούται να αποκαλεί “Αντωνία” τον Σαμαρά...


Απόσπασμα από την στήλη "Κοινός Νους" από την εφημερίδα "Στόχος" για Λαζόπουλο και μια απάντηση στον Μητροπολίτη Πειραιώς για την επίθεση στην Χρυσή Αυγή
"Στην αρχή της εκπομπής, ο Λαζόπουλος διέπραξε μία αισχρότητα που αν την έκανε κάποιος Χρυσαυγίτης, θα γινόταν πρώτο θέμα για μία εβδομάδα. Πήρε ένα απόσπασμα από μια ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη να πουλάει ψάρια στην αγορά, έβαλε το πρόσωπο του Σαμαρά στην θέση της Αλίκης κι από πάνω μια επιγραφή έγραφε: «Αποκρατικοποιήσεις η Αντωνία»! Θυμίζω ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε πρώτη είδηση στα Κανάλια μια άσεμνη χειρονομία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου στους Συριζαίους που τον προπηλάκιζαν.Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ο Κασιδιάρης αποκαλούσε τον Βενιζέλο «Βαγγελία» ή τον Τσίπρα «Αλεξία»; Θυμίζω πως όταν ο Κασιδιάρης στην Επιτροπή για την Λίστα Λαγκάρντ είχε ξεστομίσει ειρωνικά την φράση του Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ «Άντε καλέ», πέσανε όλοι να τον φάνε. Αντιθέτως, τα μεγαλοστελέχη του Σύριζα (και τέτοιο είναι ο Λαζόπουλος) δικαιούνται να αποκαλούν «Αντωνία» τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος και να μην ανοίγει μύτη.
Άγιος Πειραιώς: Ο Εθνικισμός είναι Ναζισμός!
Το πρωϊ της περασμένης Παρασκευής, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελόπουλος βγήκε στην ΝΕΤ και απεκάλεσε την Χρυσή Αυγή «Σατανικό Τάγμα» που ουδεμία σχέση δεν μπορεί να έχει με τον Χριστιανισμό. Το Σάββατο, η «Αυγή» έβαλε «πρώτο τραπέζι πίστα» τον Άγιο Πειραιώς, τιτλοφορώντας την σχετική είδηση «Σατανικό τάγμα η Χρυσή Αυγή»! Ο Άγιος Πειραιώς, στην προσπάθειά του να τον αγαπήσουν οι Συραιζαίοι, έχει μπερδέψει τις βούρτσες με τις σκούπες; Αν δεν πιστεύει τον «Στόχο», ας πάρει να διαβάσει το βιβλίο του Συριζαίου υπαρχηγού των «ΙΩΝ» Δημήτρη Ψαρρά «Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής» για να καταλάβει ότι το Εθνικιστικό Κίνημα του Μιχαλολιάκου ουδεμία σχέση έχει με την αποκρυφιστική ερμητική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» του Άλιστερ Κρόουλυ και των άλλων μασόνων και σατανιστών που ιδρύθηκε το 1887 από τρείς Άγγλους καμπαλιστές. Ο Ψαρράς εξηγεί πως βάφτισε τον Λαϊκό του Σύνδεσμο ο Νίκος Μιχαλολιάκος «Χρυσή Αυγή», οπότε σταμάτα Άγιε Πειραιώς να εκτίθεσαι. Στο κάτω - κάτω, και οι Λαθρομετανάστες έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού πόσο μάλλον ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.
Αλλά το χειρότερο που είπε στην ΝΕΤ ο 57χρονος Μητροπολίτης Πειραιώς ήταν άλλο: Δήλωσε πως ο όρος «Εθνικισμός» σημαίνει «Ναζισμός» και ότι ο ορθός όρος είναι ο «Εθνισμός» που δηλώνει την αγάπη προς την Πατρίδα, ενώ ο Εθνικισμός δηλώνει το μίσος προς τις άλλες χώρες!.. Άγιε Πειραιώς, σε συμβουλεύω να ανοίξεις την Wikipedia για να ξεστραβωθείς. Ο πρώτος που χρησιμοποίησε τον όρο «Εθνικισμός» ήταν ο λουθηριανός πάστορας, θεολόγος και φιλόσοφος Johann Gottfried Herder (1744-1803) και η λέξη έγινε δημοφιλέστερη σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας της Αμερικανικής, της Γαλλικής και της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 που όλοι οι ξένοι μελετητές χαρακτηρίζουν «Εθνικιστική»! Αν εσύ θεωρείς ιστορικό ατύχημα το 1821, όπως ο προϊστάμενος σου ο Βαρθολομαίος Αρχοντώνης, δικαίωμά σου. Ωστόσο δεν δικαιούσαι να συκοφαντείς ως «Ναζισμό» τον Ελληνικό Εθνικισμό που έφτιαξε με αίμα και ιδρώτα το σημερινό Ελληνικό Κράτος.
Όσο για τα περί «Εθνισμού», ένα σου λέω μόνο: Ο σοσιαλιστής Αλέξανδρος Παπαναστασίου, αριστερό χέρι του Ελευθερίου Βενιζέλου και λοιπά πολλά, όταν το 1916 έγραφε το περίφημο σύγγραμμά του «Ο Εθνικισμός» που αποτελεί έναν ύμνο προς τον Εθνικισμό, δεν ήξερε τα περί Εθνισμού που μας τσαμπουνάς σήμερα εσύ; Αλλά όπως αλλάξατε την φίλτατη Ορθοδοξία εσείς οι σημερινοί Δεσποτάδες (παρασυρμένοι από τον Κοζανίτη πνευματικό πατέρα του Βαρθολομαίου, Άγιο Περγάμου Ιωάννη Ζηζιούλα, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο. «Ζιζή»), μετατρέποντας τους υπερήφανους Έλληνες σε καρπαζοεισπράκτορες των Λαθρομεταναστών, έτσι πάτε να ενοχοποιήσετε και τον Ελληνικό Εθνικισμό ως Ναζισμό. Κι αυτό για να σας αγαπήσουν οι ανθέλληνες Συριζαίοι που έχουν αρχηγό τον Άθεο Τσίπρα, τον οποίο δεν τολμάς να καταγγείλεις, Άγιε Πειραιώς, ότι έχει αστεφάνωτη την Περιστέρα. Αλήθεια, σεβασμιώτατε, γιατί δεν μου απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα; Εσύ Άγιε Πειραιώς, μισείς την Εβραϊκήν Συναγωγήν, όπως ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος;"
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: