Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σύριζα και ΔΗΜΑΡ σε τουρκοσύναξη για τον εκτουρκισμό της Θράκης

Σύριζα και ΔΗΜΑΡ σε τουρκοσύναξη για τον εκτουρκισμό της Θράκης
Ανήμερα της επετείου της ημέρας της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού επέλεξαν οι πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη να πραγματοποιήσουν τη γενική συνέλευση του ανθελληνικού «συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων δυτικής Θράκης». Η συνάντηση έγινε στην Κωνσταντινούπολη και σ’ αυτή συμμετείχαν και μουσουλμάνοι βουλευτές, εκλεγμένοι με «ελληνικά» κόμματα της Αριστεράς, τα οποία μάλιστα πρωτοστατούν στην καθεστωτική απόπειρα να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και να φιμωθούν εκατομμύρια Έλληνες.
Ο «σύλλογος αλληλεγγύης Τούρκων δυτικής Θράκης» είναι μια οργάνωση χρηματοδοτούμενη κυρίως από το τουρκικό κράτος( αυτό το οποίο η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη προσπαθεί να μας πείσει πως αποτελεί φίλο και συνεταίρο της Ελλάδος), ο οποίος στοχεύει στη διοχέτευση της τουρκικής προπαγάνδας στη Θράκη, με απώτερο στόχο την αυτονόμησή της. Καθένας αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για μια οργάνωση με ανθελληνική ρητορική και δράση, η οποία αποτελεί απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας.
Στην 53η γενική συνέλευση του τουρκοσυλλόγου, ανακοινώθηκε ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ., ο οποίος θα είναι ο Τανέρ Μουσταφάογλου, διαδεχόμενος τον δικηγόρο Μπουρχανεντίν Χαγκιουντέρ. Αλλαγή προσώπων, αλλά βεβαίως καμία μεταβολή στους σκοπούς του συλλόγου, τους οποίους μάλιστα περιγράφει με πάσα ειλικρίνεια περιοδικό των τουρκοφρόνων της Κομοτηνής: «ο Τανέρ Μουσταφάογλου, παρέλαβε το καθήκον της συνέχισης του δίκαιου αγώνα της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης»! Βεβαίως δεν υφίσταται «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη, αλλά μουσουλμανική, εντούτοις υπάρχουν κόμματα στην ελληνική Βουλή, τα οποία φαίνεται πως ταυτίζονται με τις τουρκικές αξιώσεις.
Στη γενική συνέλευση λοιπόν, εκείνων οι οποίοι προπαγανδίζουν για τουρκική μειονότητα και για μελλοντική τουρκική δυτική Θράκη, παραβρέθηκαν και βουλευτής και πολιτευτής κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου, οι οποίοι υποτίθεται πως έχουν δώσει όρκο να τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους του Ελληνικού Κράτους και να υπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα. Οι δύο αυτοί τουρκόφρονες, ανήκουν σε δύο κόμματα της Αριστεράς, τα οποία δεν χάνουν την ευκαιρία να μιλούν για «ανθρώπινα δικαιώματα», «εκφασισμό της κοινωνίας», την αναγκαιότητα της προστασίας της δημοκρατίας από τον φασιστικό κίνδυνο και πολλές ακόμη φαιδρότητες. Ο λόγος για τον πολιτευτή της ΔΗΜΑΡ, Ιλχάν Αχμέτ, ενός κόμματος το οποίο συγκυβερνά μαζί με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και τον βουλευτή Ξάνθης του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.
Εάν ο Σύριζα και η ΔΗΜΑΡ αντιτίθονταν στην τουρκική προπαγάνδα περί «τουρκικής» μειονότητας και τουρκικής δυτικής Θράκης, οι εν λόγω τουρκόφρονες θα έπρεπε να αποτελούσαν ήδη παρελθόν από τα κόμματα υπό τη σκέπη των οποίων δρουν και φυσικά οι ηγεσίες των κομμάτων αυτών, θα όφειλαν να καταδικάσουν τις ενέργειες των βουλευτών και πολιτευτών τους. Αντιθέτως, έχει παρέλθει μια ολόκληρη εβδομάδα από την συνάντηση της 19ης Μαΐου και οι δυο αυτοί τουρκοπράκτορες δεν ενοχλήθηκαν ούτε κατ’ ελάχιστον από τις πολιτικές συμμορίες που τους υποθάλπουν! Τούτο ακριβώς συνιστά όχι μόνον ανοχή, αλλά έμμεση αναγνώριση των τουρκικών αξιώσεων επί της δυτικής Θράκης.
Με απλά λόγια, Σύριζα και ΔΗΜΑΡ σύρονται στο άρμα της τουρκικής προπαγάνδας -συμβάλλοντας μάλιστα στη διάδοσή της- η οποία προσβλέπει σε μια μελλοντική δυτική Θράκη αποκομμένη από τον ελληνικό εθνικό κορμό! Τελικά ρωτούμε τους τάχα «δημοκράτες» και «ευαίσθητους» επί θεμάτων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι ή όχι η συμμετοχή των βουλευτών και στελεχών τους σε ανθελληνικές δραστηριότητες, ευθεία απειλή κατά της ελληνικής δημοκρατίας και του Ελληνικού Λαού; Οι ηγεσίες Σύριζα και ΔΗΜΑΡ, να δηλώσουν ξεκάθαρα στον Ελληνικό Λαό: θέλουν μια Θράκη ελληνική, μια Θράκη αυτόνομη ή μια Θράκη τουρκική;
Η Χρυσή Αυγή έχει εδώ και χρόνια καταδείξει το προδοτικό ρόλο των κομμάτων της Αριστεράς, τα οποία συμβάλλουν ποικιλοτρόπως στην διάδοση της τουρκικής προπαγάνδας και στην αναγνώριση των τουρκικών αξιώσεων, οι οποίες στρέφονται κατά της εθνικής μας κυριαρχίας. Κι αν αυτοί, οι αναμφισβήτητα προδότες μαζί με τις ανθελληνικές τους κομματικές συμμορίες, ζητούν επιτακτικά να τεθεί εκτός νόμου το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, εμείς οι Χρυσαυγίτες απαιτούμε να τεθούν εκείνοι εκτός νόμου, ως πράκτορες των Τούρκων οι οποίοι δρουν για τα συμφέροντα των εχθρών του Λαού και του Έθνους μας!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: