Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο ρατσισμός της ανθελληνικής αριστεράς

Ο ρατσισμός της ανθελληνικής αριστεράς
Πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα εκτοξεύονται από το "δημοκρατικό τόξο" κατηγορίες περί "ρατσισμού" προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τον αγώνα που διεξάγει εναντίον των λαθρομεταναστών. Οι κατηγορίες εκτοξεύονται από μία ανήθικη συμμορία επικίνδυνων ρατσιστών της Αριστεράς και των συνοδοιπόρων τους από την... Ψοφοδεξιά.
Η απάντηση προς όλους αυτούς είναι ότι οι ενέργειες και οι αγώνες μας δεν υποκινούνται από αποστροφή ή μίσος εναντίον των λαθρομεταναστών, αλλά υποκινούνται από αγάπη προς τη πατρίδα μας, τον πολιτισμό μας, τους συμπατριώτες μας και την φυσική μας αξιοπρέπεια. Όλα αυτά δηλαδή που κινδυνεύουν άμεσα από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν τίποτε κοινό με τα ιδεώδη και τα ιδανικά του Ελληνισμού. Ας θέσουμε λοιπόν προς τους δήθεν αντιρατσιστές μερικά γεγονότα υπόψη τους που θα διαλευκάνουν ποιοι είναι ρατσιστές και ποιοί όχι.
Ισχυρίζεται η Αριστερά ότι η βρετανική αποικιοκρατία ήταν μια απάνθρωπη και ωμή βαρβαρότητα κατά των λαών που την υπέστησαν. Αλλά δεν ισχυρίζονται το ίδιο για την πρόσφατη ωμότητα και βαρβαρότητα των ισλαμιστών μεταναστών εναντίον αθώων βρετανών πολιτών. Πιθανόν να πιστεύουν οι Αριστεροί ότι οι πρόσφατες δολοφονίες Βρετανών είναι αντίποινα για αυτά που έχουν πράξει οι Βρετανοί στις πατρίδες αυτών των μεταναστών. Δηλαδή υπονοούν ότι το ηθικό ή ανήθικο μιας ενέργειας εξαρτάται από το εάν ανήκεις ή όχι στην λευκή φυλή;Στην αριστερή ιδεολογία δεν υφίσταται ο φυλετικός ρατσισμός, όταν ο ένοχος είναι μη λευκός. Μόνο η λευκή φυλή μπορεί να είναι ένοχη και μόνον οι λευκοί πρέπει να υπομένουν αντίποινα. Αν αυτό δεν είναι καθαρός ρατσισμός εναντίον των λευκών ,τότε τι είναι;
Ένα άλλο γεγονός είναι τα δημογραφικά στοιχεία της χώρας μας. Σε μερικά χρόνια, στο πρώτο μισό του αιώνα, οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα, δηλαδή μειοψηφία στον τόπο που γεννήθηκαν και κατοικούν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αυτό θα συμβεί εξ αιτίας των λαθρομεταναστών. Προσκρούει ή όχι αυτή η βίαιη εξαφάνιση των Ελλήνων στην σύμβαση περί γενοκτονίας και δικαιωμάτων των αυτοχθόνων λαών του ΟΗΕ; Είναι ή δεν είναι αντίθετο προς κάθε ορισμό περί ηθικής και αξιοπρέπειας; Η Αριστερά θα ισχυριστεί σε όλα αυτά ότι η θεωρία περί αυτοχθόνων λαών είναι ρατσιστική και ότι όλοι σ’ αυτή την γη είναι ίσοι και παντού ευπρόσδεκτοι. Μας αφαιρούν δηλαδή το δικαίωμα στην Εθνικότητα, στον Πολιτισμό και το δικαίωμα να ζούμε ως Εθνική Πλειοψηφία στην χώρα των Προγόνων μας. Αν αυτό δεν είναι καθαρός ρατσισμός εναντίον της φυλής μας, τότε τι άλλο είναι;
Η Αριστερά τυφλή για τον ίδιο της τον ρατσισμό κατηγορεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδή θέλει να προστατέψει την Χώρα, τον Λαό και τον Πολιτισμό μας. Μας κατηγορεί επειδή δεν ξεχνάμε τους προγόνους μας που θυσιάστηκαν για τα ιδεώδη και ιδανικά της φυλής μας. Μην αυταπατώμεθα. Αυτή η Αριστερά δεν αποτελείται από ηθικούς και ακέραιους ανθρώπους. Αποτελείται από επικίνδυνους, καταχθόνιους ανθρώπους καθοδηγούμενους από απόλυτο παραφρενικό ρατσιστικό μίσος εναντίον της φυλής μας και με εμφανείς τάσεις προς γενοκτονία. Πρόκειται περί ενός πραγματικού Εχθρού του Ελληνισμού.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα προστατέψει την Ελλάδα από όλους τους εχθρούς που επιβουλεύονται την Χώρα, τον Λαό και τον Πολιτισμό μας.
Γ.Λ.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: