Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ομολογεί την σιωνιστική κυριαρχία

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ομολογεί την σιωνιστική κυριαρχία
Την 21η Μαΐου 2013, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, παραβρέθηκε και μίλησε σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή, με αφορμή τον «μήνα εβραϊκής κληρονομιάς». Δίχως περιστροφές, ο αμερικανός αντιπρόεδρος εξήρε το έργο των εβραίων στη σωρεία κοινωνικών αλλαγών που συνέβησαν στις ΗΠΑ και σήμερα επιβάλλονται με ειρηνικές μεθόδους ή δια της βίας και των πολέμων σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η εβραϊκή κληρονομιά έχει διαμορφώσει αυτό που είμαστε - σε όλους μας, σε μας, σε μένα - όσο ή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα τα τελευταία 223 χρόνια. Και αυτό είναι ένα γεγονός», δήλωσε με κομπασμό ο Τζο Μπάιντεν, επιβεβαιώνοντας την πραγματικότητα της σιωνιστικής κυριαρχίας στις ΗΠΑ. Αποθέωσε την προπαγανδιστική πρακτική των εβραίων του Χόλυγουντ, αποδίδοντας σε εκείνους την αλλαγή στη κουλτούρα των αμερικανών.«Σκεφτείτε ότι όλα αυτά, στοιχηματίζω το 85 τοις εκατό αυτών των αλλαγών, είτε πρόκειται στο Χόλυγουντ είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι συνέπεια των Εβραίων ηγετών στη βιομηχανία του θεάματος», ανέφερε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, αποστομώνοντας εκείνους οι οποίοι έκαναν λόγο για συνωμοσιολογίες, κάθε φορά που κάποιος λευκός αμερικανός ή ευρωπαίος, μιλούσε για την σιωνιστική κυριαρχία στο χώρο του θεάματος.

Ο «αγώνας» για το γάμο των ομοφυλοφίλων , τον φεμινισμό και τα δικαιώματα των μεταναστών, είναι κατά μεγάλο μέρος, προϊόν των προσπαθειών των εβραίων. Χαρακτηριστικά ο Μπάιντεν δήλωσε πως ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες -αν όχι ο μεγαλύτερος- των κοινωνικών αυτών αλλαγών στις ΗΠΑ, υπήρξαν οι Εβραίοι. Επαίνεσε μάλιστα τον εβραϊκό, ηγετικό καθώς είπε ρόλο, στο να περάσουν οι Νόμοι για τα πολιτικά δικαιώματα, οι οποίοι με τη σειρά τους οδήγησαν στην αμερικανική πολιτική της λεγόμενης «θετικής δράσης» και της παροχής προνομίων στις μειονότητες, προκειμένου να «αρθούν» οι κοινωνικές ανισότητες και να ενσωματωθούν εκείνες ευκολότερα στον αμερικανικό τρόπο ζωής.

«Οι Εβραίοι έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην Αμερική. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει μια τέτοια υπερμεγέθη επιρροή κατά κεφαλήν όπως όλοι εσείς που στέκεστε εδώ και όλοι αυτοί οι οποίοι ήταν πριν από μένα και όλοι εκείνοι που ήταν πριν από σας», επισήμανε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, μη αφήνοντας περιθώρια αμφιβολιών για το ποιος πραγματικά καθορίζει την πολιτική της υπερδύναμης, τόσο στον εσωτερικό τομέα, όσο και στον οικονομικό και βεβαίως εκείνο της εξωτερικής πολιτικής. Και για εκείνους που θα τολμήσουν να μας κατηγορήσουν για αντισημιτισμό, αφήνουμε τον Τζο Μπάιντεν, τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, να δηλώσει ευθέως σε ποιούς χρωστούν οι ΗΠΑ, απευθυνόμενους στους εβραίους της Αμερικής: «σας χρωστάμε πολλά, χρωστάμε σε γενιές που ήρθαν πριν από εσάς»!

Ζούμε πλέον τη Νέα σιωνιστική Τάξη Πραγμάτων, σε κάθε επίπεδο της ζωής μας. Το σχέδιο των σιωνιστών ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας και τα ανδρείκελά τους σε ολόκληρο τον κόσμο, υπηρετούν τον παγκόσμιο αφέντη, καρφώνοντας δίχως αιδώ το μαχαίρι στη πλάτη των Λαών τους. Όποιος αδυνατεί να διακρίνει αυτή την πραγματικότητα, ας συνεχίσει να εθελοτυφλεί. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές πάντως, όχι!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: