Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πολύ κλάμα στο mega: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή όσο κι αν πετσοκόβουν!!




Σημαντική πτώση για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ - Εξωπραγματικά ποσοστά για ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ
Έπιασε τόπο η διαμαρτυρία με τις ταραμοσαλάτες στο mega... Η GPO ανακάλυψε μικρή πτώση της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονη άνοδο για το πεθαμένο και διαλυμένο ΠΑΣΟΚ της διαφθοράς. Κατά τα άλλα, ακόμα και τα παπαγαλάκια του μνημονίου διακρίνουν την κατρακύλα της ΝΔ, αλλά και του Τσίπρα. Όσο για το κόμμα Καμένου, οι αρχιμάγειρες της gpo κόβουν ποσοστά από την Χρυσή Αυγή και τα προσθέτουν στην νέα (και υπό διάλυση) συνιστώσα του Σύριζα.

Δεν μπορεί να δει κανείς σοβαρά τέτοιου είδους προσπάθειες, ιδιαιτέρως όταν στο κόμμα του Καμμένου επικρατεί αναβρασμός από τον «αρραβώνα» που συντελείται με τον Τσίπρα. Οι δεξιοί που αποτελούσαν τον πυρήνα της βάσης του Καμμένου έχουν ήδη αρχίσει να φεύγουν σωρηδόν, γεγονός που δεν αποτυπώνεται στην δημοσκόπηση, αφού κάπου έπρεπε να κρυφτούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Παρόλες, όμως, τις φιλότιμες ομολογουμένως προσπάθειες του... στολισμένου mega να εκδικηθεί την Χρυσή Αυγή για το ξεμπρόστιασμα, δεν κατάφερε να ρίξει αρκούντως τα ποσοστά μας. Ακόμα και η πιο δημιουργική κοπτοραπτική μας εμφανίζει τρίτο κόμμα με ποσοστό 11,5%, μετά την αναγωγή. Βέβαια επειδή οι υβριστές και συκοφάντες μας, δεν είναι ουδόλως έξυπνοι ή ικανοί στο ο,τιδήποτε, μπορεί να δει κανείς εμφανώς πού ακριβώς κρύψανε το ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

Παραθέτουμε τα δεδομένα της δημοσκόπησης και μετά θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια:
ΝΔ: 20,3%
ΣΥΡΙΖΑ: 20,3%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9%
ΠΑΣΟΚ: 7,5%
ΑΝ.ΕΛ: 6,3%
ΚΚΕ: 5,8%
ΔΗΜΑΡ: 5%
Αυτό που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στην δημοσκόπηση και να το χαρακτηρίσει αξιοσημείωτο είναι ότι πρώτον οι ΑΝ.ΕΛ εμφανίζουν άνοδο 1,2% την στιγμή που διαλύονται. Η ΔΗ.ΜΑΡ που την εγκαταλείπουν ακόμα και οι παραπλανημένοι ΠΑΣΟΚοι εμφανίζει επίσης άνοδο. Επίσης, αυξάνεται κατά 1,1% το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου. Κοινώς έχει γίνει μια δημιουργική κοπτοραπτική της τάξεως του 2,3%, αν πάντα θεωρήσουμε ότι η άνοδος του ΚΚΕ είναι πραγματική, που δεν είναι, αφού το κόμμα του χαφιέ είναι έτοιμο για διάσπαση.
Με αυτά στην σκέψη μας και τις εικόνες από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια καταλαβαίνουμε ότι στην πραγματικότητα υπήρξε άνοδος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά επειδή στο mega«υψώνουν αντιφασιστικό τείχος» έπρεπε να περικοπούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Υ.Γ. Αλήθεια οι πάσης φύσεως «αντισυστημικοί», «αντιρατσιστές» πώς αισθάνονται που έχουν στο πλευρό τους τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και. το megaλο κανάλι; Όλο ρεζίλι γίνεστε «σύντροφοι».

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: