Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Τρεις δολοφονίες Ελλήνων μέσα σε μια εβδομάδα - Σιγή ιχθύος από τα ΜΜΕ



Οι δολοφονίες κατά πάσα πιθανότητα έγιναν από λαθρομετανάστες καθώς το κίνητρο ήταν η ληστεία αλλά τα ΜΜΕ μόνο με τον "ρατσιστή" οδηγό του λεωφορείου ασχολούνται
Ο εσμός των μαρξιστοκρατούμενων ΜΜΕ προτίμησε να αναλώσει την ειδησεογραφία του, σχετικά με την "κοινωνική επικαιρότητα", στο θέμα του Έλληνα οδηγού λεωφορείου που έκανε τη δουλειά του και κατέβασε από το τρόλεϊ 2 αφρικανούς.. Μέχρι και ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό έκανε η ΔΗΜΑΡ, για τα...φαινόμενα "εκφασισμού" της κοινωνίας και πως προτίθεται η κυβέρνηση να τα εξαλείψει.
Αδιαφόρησε όμως το πολιτικό και mediaκο καθεστώς για τη δολοφονία 3 Ελλήνων, πιθανότατα από λαθρομετανάστες, όπως και η Αστυνομία που δεν τόλμησε ούτε ανακοινώσεις να βγάλει, αποσιωπώντας το γεγονός. Αντιθέτως, φρόντισε το τμήμα καταπολέμησης του ρατσισμού του Δένδια να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως το "ρατσιστικό" περιστατικό με τον οδηγό λεωφορείου ερευνάται.

Το παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα της αντικειμενικής και 'δημοκρατικής' ενημέρωσης που υπόκεινται καθημερινά οι Έλληνες...
ΔΑΦΝΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
Δολοφονημένος βρέθηκε 30χρονος, μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Φαίδωνος στη Δάφνη, λίγο μετά τις 3 το απόγευμα. Ο 30χρονος ήταν δεμένος και φιμωμένος, δεν έφερε χτυπήματα, ενώ ένα χρηματοκιβώτιο που είχε στο διαμέρισμα ήταν παραβιασμένο. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, αλλά το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι το θύμα πιθανόν να άνοιξε μόνο του στους δράστες ή τον δράστη.
6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
Έναν 85χρονο που διέμενε μόνος στο διαμέρισμά του στην οδό Αριστείδου 77 στην Καλλιθέα σκότωσαν άγνωστοι ή άγνωστος. Το θύμα βρέθηκε σήμερα το πρωί με τραύμα στο κεφάλι και από την Ασφάλεια Αττικής διεξάγεται έρευνα για τους δράστες και τα κίνητρα της δολοφονίας. Ο 85χρονος διέμενε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου πολυκατοικίας και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Επίσης, τα αντικείμενα μέσα στο σπίτι ήταν στη θέση τους.
4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
Την δολοφόνησαν την ίδια μέρα που έκανε ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα για τη σύνταξη της. Η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Λέσβου 20-22 στην Κυψέλη. Ο γιο της ήταν ο πρώτος που την βρήκε και έπαθε σοκ.. Η γυναίκα ήταν πεσμένη στο πάτωμα της κουζίνας, δεμένη και φιμωμένη με ταινίες, ενώ το σπίτι ήταν αναστατωμένο. Πιθανολογείται ότι άνοιξε η ίδια στους δολοφόνους της. Το διαμέρισμα είναι αναστατωμένο και έχει εικόνα έρευνας από τους δράστες. Άνδρες της σήμανσης εξερεύνησαν το διαμέρισμα για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού των δραστών.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: