Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Σκάνδαλο!! ΓΑΠ: Δεν θα μας κάνει τη "χάρη" να καταθέσει;;



Τελικά πολύ δύσκολα θα δούμε τον πρώην πρωθυπουργό να προσέρχεται στην προανακριτική.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να στείλει υπόμνημα και να μην παραστεί στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ άφησε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στον πρόεδρο της επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της επιτροπής μετά από δύο ημέρες που αναζητούσε τον πρώην πρωθυπουργό, τον εντόπισε στην Αμερική και τον ενημέρωσε ότι η πλειοψηφία των μελών εισηγήθηκε την κλήση του προκειμένου να διευκολύνει τις έρευνες.

Ο κ. Παπανδρέου φαίνεται ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην εγκαταλείψει την Αμερική για την προανακριτική, επιλέγοντας την λύση του υπομνήματος. Αλλωστε, τις προηγούμενες ημέρες το περιβάλλον του διέρρεε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν επιθυμεί να παραστεί σε μια διαδικασία που συχνά βγαίνει εκτός ελέγχου.

Μένει πλέον να αποφασίσουν τα μέλη της επιτροπής ποια αντίδραση θα έχουν – στα περιθώρια που επιτρέπει ο Κανονισμός της Βουλής - στην περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου όντως στείλει υπόμνημα. Εάν δηλαδή επιλέξουν την λύση της βίαιης προσαγωγής του μάρτυρα ή θα μείνουν ικανοποιημένοι από το υπόμνημα.

Πάντως από ότι φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός δεν επιθυμεί να μας κάνει την χάρη ούτε να δώσει εξηγήσεις. Καλά είναι στην αγκαλιά της μητέρας πατρίδας (ΗΠΑ)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: