Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Στο πλευρό Βορειοηπειρωτών και Ποντίων η Χρυσή Αυγή !!




Συγκέντρωση και πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν χθες Βορειοηπειρώτες και Πόντιοι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ των οποίων τη σύνταξη κόβει η μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Η Χρυσή Αυγή στέκεται διαχρονικά στο πλευρό των αλύτρωτων Ελλήνων, μακριά από τις διχαστικές πρακτικές των πατριδοκάπηλων και των βολεμένων του κομμουνιστικού καθεστώτος που βλέπουν τον Ελληνισμό του Πόντου και της Βορείου Ηπείρου συνδικαλιστικά και μικροκομματικά.
Η Χρυσή Αυγή πήρε για ακόμη μια φορά θέση στα ζητήματα των αλύτρωτων Ελλήνων και τόνισε δια του συναγωνιστή Χρήστου Παππά ότι ‘’Εμείς στη Χρυσή Αυγή πιστεύουμε ότι η Επανάσταση του 1821 δεν τελείωσε. Δεν ολοκλήρωσε τους σκοπούς της εφόσον υπάρχουν ακόμη Έλληνες διωγμένοι, Έλληνες σκλαβωμένοι. Είμαστε με κάθε μέσον και τρόπο στο πλευρό σας. Στο πλευρό των αδελφών μας. Για μας δεν είστε μειονότητα της Αλβανίας, δεν είστε μειονότητα της Ελλάδας, γιατί έτσι σας αντιμετωπίζει το σάπιο ελλαδικό κράτος.
Εμείς αδέλφια δεν σας κοιτάμε στα χέρια και δεν σας δίνουμε ψηφοδέλτια. Δεν σας κοιτάμε στις τσέπες , που σας αδειάζουν οι τροϊκανοί της συγκυβέρνησης. Εμείς σας κοιτάμε στα μάτια και ζητάμε να βάλετε την ελληνική ψυχή σας στον αγώνα τον καλό. Το πενιχρό βοήθημα στους γονείς μας , στους παππούδες μας που φυλάττουν Θερμοπύλες, είναι ένα μέσον στο μεγάλο αίτημα των Ελλήνων Πατριωτών, των Ελλήνων Εθνικιστών.
Πολεμάμε για μια νέα ελεύθερη και μεγάλη Πατρίδα, χωρίς σκλαβωμένους Έλληνες. Σταθείτε στο πλευρό μας , στεκόμαστε στο πλευρό σας, είμαστε ένα μέχρι την τελική νίκη." Η Χρυσή Αυγή στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών και των Ποντίων για τους οποίους ενοχλείται η κυβέρνηση , ενοχλείται που υπάρχει ακόμα ελληνισμός στη μαρτυρική Βόρειο Ήπειρο και στον σκλαβωμένο Πόντο.
Για το λόγο αυτό κατέθεσε και πάλι τροπολογία και δίνει την ευκαιρία στη συγκυβέρνηση να άρει την αδικία προς τους υπέργηρους Ποντίους και Βορειοηπειρώτες ακρίτες του Ελληνισμού.
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: