Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η επίσημη θέση της Χρυσής Αυγής για άτομα με αναπηρία και η απάντηση στους λασπολόγους



Μία δήλωση στελέχους του Κινήματός μας περί ευγονικής, η οποία αφορά βαριές κληρονομικές ασθένειες και έναν προγεννετικό έλεγχο, ο οποίος ήδη θα ΕΠΡΕΠΕ να γίνεται από τους ιατρούς, έδωσε την αφορμή στους λασπολόγους να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενα μας και ούτε λίγο, ούτε πολύ να γράψουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εάν γίνει εξουσία θα… εξοντώσει τους αναπήρους συμπατριώτες μας!


Το θράσος τους είναι μεγάλο, όταν αυτοί οι ίδιοι οι ψευτοδημοσιογράφοι υπερασπίζονται με κάθε τρόπο το απάνθρωπο κράτος του Μνημονίου, που έχει οδηγήσει τους συμπατριώτες μας αναπήρους στην εξαθλίωση και την ανέχεια. Το εθνικό κράτος της Χρυσής Αυγής όχι μόνον δεν θα εξοντώσει τους αναπήρους Έλληνες, αλλά θα τους δώσει και την απαραίτητη κοινωνική φροντίδα που σήμερα λείπει και την δυνατότητα να δείξει ο καθένας ξεχωριστά τις ιδιαίτερες ικανότητές του.
Αυτή είναι η μόνη Αλήθεια και λυπούμεθα βαθύτατα όχι για τόσο για τον βρώμικο πόλεμο που γίνεται εναντίον μας, όσο για το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι ίσως αφελείς Έλληνες, που πιστεύουν τις τερατολογίες τους.

Υ.Γ.: Όσοι έχουν επισκεφτεί τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γνωρίζουν ότι στις τάξεις μας υπάρχουν ανάμεσα μας άτομα από αυτά που δήθεν θέλουμε να “εξοντώσουμε” και τα οποία ευρίσκονται με υπερηφάνεια στο πλευρό μας!

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Χρυσή Αυγή Αρ.Φύλλου 821/17-4-2013, σελ.16

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: