Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


578493874852
Ένα πολύ «περίεργο» σεμινάριο για φοιτητές έγινε στην Κομοτηνή, με συνδιοργάνωση του Αμερικανικού Προξενείου Θεσσαλονίκης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Δήμου Κομοτηνής, με το σαφώς «αντιρατσιστικό» θέμα «Πως η διαφορετικότητα και η ανοχή μπορούν να χτίσουν ένα ισχυρότερο έθνος».
Έξω από το χώρο που έγινε το σεμινάριο, μαζεύτηκαν κουκουέδες που… διαμαρτύρονταν:
«Τα συνθήματα «Οι φονιάδες των λαών είναι ανεπιθύμητοι στην Κομοτηνή», «οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν», «Έξω το ΝΑΤΟ κι οι Αμερικανοί» βροντοφώναξαν τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, έξω από το χώρο όπου διεξήχθη σεμινάριο… Μοιράζοντας ανακοινώσεις καταδίκης της «σύμπραξης» αυτής κάλεσαν τους φοιτητές να μην παρακολουθήσουν το εν λόγω σεμινάριο, ενώ ανάρτησαν πανό και στην αίθουσα του σεμιναρίου με το σύνθημα: «Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».
Γιατί διαμαρτύρονταν οι κουκουέδες; Ιδού και η σχετική ανακοίνωσή τους:
«Αλήθεια, τι θα μας διδάξουν οι Αμερικάνοι καθηγητές που θα μιλήσουν στο σεμινάριο; Τι θα μας διδάξουν οι κύριοι Αμερικάνοι καθηγητές για τη διαφορετικότητα όταν η ρατσιστική βία ενάντια στους μαύρους υπήρξε κρατική πολιτική; Τι θα μας διδάξουν για το μεταναστευτικό αφού οι ΗΠΑ όταν δεν πρωτοστατούν οι ίδιες, στηρίζουν ιμπεριαλιστικούς πολέμους, που είναι από τις βασικές αιτίες της μετανάστευσης; Όταν οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν τους μετανάστες με τείχη, συρματοπλέγματα και ωμή βία. Ο λαός του νομού δεν έχει να κερδίσει τίποτε από τέτοιες συνεργασίες. Το αντίθετο μάλιστα. Γι’ αυτό πρέπει να ανησυχεί. και να αναρωτηθεί: “Τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι;”. Το σεμινάριο αυτό προστίθεται στην αλυσίδα των δραστηριοτήτων του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ στην περιοχή με σκοπό να δημιουργήσει ερείσματα στη συνείδηση του λαού σαν δύναμη που ενδιαφέρεται για το καλό του λαού, για τις πολιτισμικές ιδιαιτερότητες κ.τ.λ.».
Συμπέρασμα: Οι κουκουέδες συμφωνάνε σε όλα με τους Αμερικανούς και τη Νέα Τάξη-Παγκοσμιοποίηση, έχουν τις ίδιες ακριβώς θέσεις για θέματα μειονοτήτων και λαθρομετανάστευσης, αλλά έσκουζαν για τα μάτια του κόσμου, για να μην πάρει χαμπάρι ο απλός κοσμάκης ότι στην πραγματικότητα είναι οι δυο όψεις του ιδίου (σιωνιστικού) νομίσματος! 
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: