Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Βεβήλωση μνημείου Ελλήνων πεσόντων στη Βόρειο Ήπειρο


Βεβήλωση μνημείου Ελλήνων πεσόντων στη Βόρειο Ήπειρο
Το θράσος των αλβανών κατσαπλιάδων εξαιτίας της ένοχης σιωπής και ανοχής της ελληνικής κυβέρνησης, δεν γνωρίζει όρια. Νέο κρούσμα ανθελληνισμού εκδηλώθηκε στην Βόρειο Ήπειρο, με τον πλέον αισχρό και κατάπτυστο τρόπο.
Συγκεκριμένα, θρασύδειλοι αλβανοί βεβήλωσαν το Μνημείο των Πεσόντων του 5ου Συντάγματος Πεζικού, το οποίο βρίσκεται στην ελληνική βορειοηπειρώτικη γη. Το μνημείο είχε ανεγερθεί προς Τιμή των Ελλήνων αξιωματικών και στρατιωτών οι οποίοι έπεσαν υπέρ Πατρίδος στο ύψωμα 731, κατά τον ηρωικό και ένδοξο ελληνοιταλικό πόλεμο. Αυτή την είδηση βέβαια, δε θα τη δείτε στα ελληνόφωνα μέσα μαζικής εξαπάτησης, καθώς έρχεται σε αντίθεση με τη καθεστωτική προπαγάνδα των «ρατσιστών» Ελλήνων που μισούν τους πάντες!
Επιπρόσθετα, αλβανικό πρακτορείο μετέδωσε την είδηση της δημιουργίας παραρτήματος αλβανικού κόμματος στο νομό Θεσπρωτίας! Στόχος του παραρτήματος, το οποίο χαρακτηρίζεται «μυστικό» από τους ίδιους τους κατσαπλιάδες, είναι η προώθηση του τσάμικου ζητήματος(το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας στη γείτονα χώρα) και η «υπεράσπιση των δικαίων και της αξιοπρέπειας των Αλβανών στην Ελλάδα». Προφανώς η είδηση είναι προβοκατόρικη, με στόχο να αντισταθμίσει τις αλβανικές ανησυχίες από την ιδιαίτερη απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής, στο διωκόμενο Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Παρά ταύτα και μετά κυρίως από τα γεγονότα των φυλακών Τρικάλων, όπου θεωρείται σχεδόν βέβαιη η ανάμιξη Αλβανών τρομοκρατών(παραστρατιωτικοί πρώην UCKάδες), καθίσταται επιτακτική η διαρκής επαγρύπνηση των Ελλήνων.
Αν και η θρασύτατη αλβανική επιθετικότητα εκδηλώνεται σε όλους τους τόνους και σε κάθε ευκαιρία, η ελληνική κυβέρνηση παραμένει εξοργιστικά αδρανής. Η αδράνεια τούτη όμως, οφείλεται σε ανικανότητα αντιμετώπισης των προκλήσεων ή σε έμμεση αποδοχή των ανιστόρητων αξιώσεων των κατσαπλιάδων; Ένας μείζον κίνδυνος αναδύεται και μάλιστα εντός της ελληνικής επικράτειας, τμήμα της οποίας εποφθαλμιούν πλέον και οι Αλβανοί. Την ίδια στιγμή το Καθεστώς των πολιτικών απατεώνων και των δημοσιογραφικών αγυρτών, επιχειρεί να αποκοιμίσει το Λαό μας, κάνοντας λόγο για ανήμπορους και δυστυχείς μετανάστες και για αδικαιολόγητη και υστερική «ξενοφοβία» των Ελλήνων.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: