Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Στα πρόθυρα διάλυσης το ΚΚΕ...!! Κι άργησε, βρωμάει από καιρό το ψοφίμι...



Κοντεύει η έναρξη του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, κι όσο περνάνε οι μέρες τόσο αυξάνονται τα… χτυποκάρδια στον Περισσό, γι’ αυτό που ’ρχεται (διάσπαση).

Έτσι, μετά τις αντιηγετικές ρουκέτες που έριξε ο… σωσίας του Λένιν Μπογιόπουλος, ήρθε η σειρά του συντρόφου Χαλβατζή. Όχι του πατρός Σπύρου, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος των νοσταλγών του… πατερούλη, αλλά του υιού Αλέκου. Ο οποίος, στο προσωπικό μπλογκ που δημιούργησε προ καιρού, επιτίθεται με σφοδρότητα στην Αλέκα και την παρέα της: «Οι θέσεις για το Συνέδριο αποτελούν κατά βάση απλώς αναδρομική νομιμοποίηση των εκτροπών που ζύμωνε και υλοποιούσε από χρόνια η πλειοψηφική (πλέον) φράξια που κουμαντάρει την ΚΕ του ΚΚΕ και όλο το κόμμα».

Αναφερθείς δε στις διαφωνίες που διατυπώθηκαν στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, ο υιός Χαλβατζής τόνισε την «αξιοθαύμαστη αντίθεση στα σχέδια των τιμονιέρηδων για μετάλλαξη του ΚΚΕ», την οποία περιέγραψε ως εξής: «Η αντιπαράθεση αυτή αποτελεί γεγονός πρωτόγνωρο στην ιστορία του ΚΚΕ και για την ιστορία του διεθνούς Κομμουνιστικού Κινήματος, γεγονός τουλάχιστον σπάνιο, καθώς εκφράστηκε σε ποσοστό 20%-25% απόλυτη απόρριψη των Θέσεων-Σχεδίων και συναγερμός για την πορεία του κόμματος, ενώ άλλο ένα 10%-15% εξέφραζε σοβαρή ανησυχία, άσχετα με το ότι δεν διευκρίνιζε ρητά αν επιπλέον απορρίπτει – καταψηφίζει».

Όπως φαίνεται, το άλλοτε μαγαζί-γωνία πάει για οριστική διάλυση. Αμήν και πότε!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: