Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Αυτοί είναι οι "επαναστάτες" του κ@λου και "αντισυστημικοί" αριστεροί δημοσιογράφοι - γελωτοποιοί που υβρίζουν τη Χρυσή Αυγή (περίπτωση Κανάκης) !!




σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ Σήμερα που κλήθηκε να καταθέσει εναντίον των μπράβων - τοκογλύφων - εκβιαστών - δολοφόνων της Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Κανάκης δεν έκανε απλώς την "πάπια" αλλά ουσιαστικά τους δικαιολόγησε ενώπιον του ανακριτή...!!!!


Ρεπορτάζ από το taxalia
Σε πλήρη αντίθεση με τους υπόλοιπους μάρτυρες, επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων- καφέ - μπιτς μπαρ, εμφανίστηκε σήμερα στην καταθέσή του στο δικαστήριο ο Αντώνης Κανάκης.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστης και μέτοχος σε νυχτερινά μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική υποστήριξε ότι.....
σε "όλον τον πλανήτη Γη τα νυχτερινά μαγαζιά πληρώνουν για την προστασία και την ασφάλεια τους για περιπτώσεις μικροεπεισόδιων".

Μάλιστα έκανε λόγο για ένα " εθιμικό δικαιο" που η "αποκάλυψη του δεν πρέπει να σοκάρει το δικαστήριο".

Σε ερώτηση της προέδρου γιατί δεν προσελήφθησαν εταιρίες security ο κ. Κανάκης υποστήριξε ότι δεν αναλαμβάνουν αυτές τις δουλειές σημειώνοντας παράλληλα ότι κανένα μαγαζί δεν κάθεται να περιμένει την αστυνομία όταν γίνεται η φασαρία. " Θα σου διαλύσουν το μισό μαγαζί, μέχρι να έρθει σε μισή ώρα η αστυνομία" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την συνομιλία του με τον πρώτο κατηγορούμενο εκ των φερόμενων ως εγκεφάλων του κυκλώματος τοκογλυφίας και εκβιασμών, που αφορούσε ένα επεισόδιο στο μαγαζί του, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι "με τον τρόπο του" τους ζήτησε να είναι ιδιαίτερα ψύχραιμοι ακόμα και όταν ο πελάτης είναι προκλητικός.

Όπως ακούστηκε στην ανάγνωση της συνομιλίας ο Αντώνης Κανάκης απευθυνόμενος στον Κ.Μ. του λέει : "Σε περίπτωση που σας επιτεθούν, τότε σαπίστε τους στο ξύλο. Πριν ρίξουμε μπουνιά, πρέπει να φάμε μπουνιά."

Τέλος, όσον αφορά τα περί εκβιασης του ίδιου από τους κατηγορούμενους, χαρακτήρισε αδύνατο το ενδεχόμενο αυτό τονίζοντας ότι σιχαίνεται όλα αυτά τα πράγματα και αν τον είχαν εκβιάσει θα ήταν αυτός που θα έστελνε στη δικαιοσύνη τους κατηγορουμένους


οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του Αντώνη Κανάκη εδώ

Κανάκης: Τα παιδιά εργαζόταν στην περιφρούρηση των χώρων μου
(η είδηση σύμφωνα με το thestival)

"Δεν είχα ειδοποιηθεί γι' αυτό δεν εμφανίστηκα στο δικαστήριο" είπε ο Αντώνης Κανάκης στην αρχή της κατάθεσής του στη δίκη για το κύκλωμα εκβιασμού και τοκογλυφίας που συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη. Όπως κατέθεσε, ο ίδιος είναι μέτοχος σε δύο νυχτερινά μαγαζιά, ένα στη Χαλκιδική κι ένα στη Θεσσαλονίκη. "Εγώ οργάνωνω μόνο συναυλίες κι έπαιζα μουσική. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Ο συνέταιρός μου κανόνιζε τα υπόλοιπα" είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι γνωρίζει τον έναν εκ των κατηγορουμένων, τον Κ.Μ. από τότε που ήταν παιδιά. Εργαζόταν στα καταστήματά του ως ασφάλεια, ενώ σε μεγάλες εκδηλώσεις, κανόνιζε γενικά την περιφρούρηση των χώρων. Στη συνέχεια είπε πως γνωρίζει εξ όψεως, από περιπτώσεις που εργάστηκαν σε μαγαζί του, τρία ακόμα άτομα που κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αλλά δεν είχε προσωπική σχέση.

"Ένα βράδυ στο μαγαζί έγινε μια φασαρία και τα παιδιά της ασφάλειας πιάστηκαν στα χέρια με πελάτες. Τους είπα ότι στα μαγαζιά μου δεν χτυπάμε κανέναν και την επομένη ο Κ.Μ. με πήρε τηλέφωνο για να μου δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει συγνώμη" κατέθεσε ο Α. Κανάκης. Ο ίδιος πρόσθεσε πως σιχαίνεται τους εκβιασμούς και μία φορά που υπήρξε απόπειρα να τον εκβιάσουν, το κατήγγειλε.

Αναφορικά με μια συνομιλία που έχει καταγραφεί από την αστυνομία, όπου ο κατηγορούμενος Κ.Μ. ζήτησε από τον Α. Κανάκη να προσλάβει έναν κρατούμενο, ο παρουσιαστής, σύμφωνα με την δικογραφία της αστυνομίας, απάντησε με χιούμορ, λέγοντας "Α, μέχρι εκεί έχει φτάσει η χάρη μας; Μπράβο"!

Η κατάθεση ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερη πίεση του δικαστηρίου στον παρουσιαστή.

paspartoy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: