Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ανεξάρτητοι Ψεκασμένοι: Πιστεύουμε και στον Καραμανλή και στον Παπανδρέου!!



Ενδεικτικό της λειψανδρίας και της έλλειψης ποιότητος που χαρακτηρίζει το καθεστώς, είναι το ποιόν των αναχωμάτων που κατασκευάζει για την ανάσχεση της επέλασης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Μετά τον Καρατζαφέρη έχουμε πλέον τον Καμμένο για να προσφέρει άπειρο γέλιο στους Έλληνες με τις παλινωδίες του.


Είδε από ότι φαίνεται ο Καμμένος κάποια από τις δημοσκοπήσεις, πριν του φουσκώσουν τα ποσοστά, και αποφάσισε να ικανοποιήσει με τις δηλώσεις του τους ψηφοφόρους του, μπας και πατήσει κανείς στο συνέδριο του και δεν γίνει παντελώς ρεζίλι. Είχαμε γράψει και στο παρελθόν για την μεγάλη αγανάκτηση που είχε ξεσπάσει στους ψηφοφόρους του Καμμένου από τον επερχόμενο «αρραβώνα» με τον ΣΥΡΙΖΑ, αγανάκτηση που μεταφερόταν αυτούσια στα ποσοστά του αποκόμματος, τα οποία δεν ανέβηκαν ούτε με τις μεγάλες μεταγραφές από το κόμμα Καρατζαφέρη.

Βγήκε λοιπόν ο Καμμένος στην τηλεόραση και επιχείρησε να περισώσει τα προσχήματα, λέγοντας ότι δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ (θα ξανασυνεργαστεί μετά το συνέδριο.) και επίσης προσπάθησε να προσεγγίσει τους πάντες, φτάνοντας στο σημείο να βάλει στην ίδια πρόταση δύο τελείως διαφορετικούς προδότες, τον «Εθνάρχη» Καραμανλή και τον ολετήρα Ανδρέα Παπανδρέου.

Αφισοκόλλησε δε ο «πρώεδρος» Πάνως ολόκληρη την Αθήνα, μπας και βρεθούν και άλλοι ψεκασμένοι για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, άμα δηλαδή δεν συνεχίσει να τους κυνηγάει ο Ολυμπιακός...

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: