Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Έκοψαν το ρεύμα σε Αστυνομικό Τμήμα και ο Δένδιας δοκιμάζει φράουλες στη Μανωλάδα...!!




Χωρίς ρεύμα έμεινε το Αστυνομικό Τμήμα Φερών στον Έβρο, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η ΔΕΗ έκοψε την παροχή ηλεκτρισμού λόγω οφειλών.

Το κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες της Αστυνομίας στις Φέρες δεν έχει ακόμη παραληφθεί από τον εργολάβο που ανέλαβε την κατασκευή του, με τον ίδιο να παρουσιάζει καθυστέρηση στην αποπληρωμή του λογαριασμού προς τη ΔΕΗ με αποτέλεσμα να βυθίζεται στο σκοτάδι για μερικές ώρες το Αστυνομικό Τμήμα. Λίγες ώρες αργότερα η ΔΕΗ επανασύνδεσε το ρεύμα μετά από σχετικό διακανονισμό για την αποπληρωμή της οφειλής. Το κτίριο διαθέτει μέχρι και σήμερα εργολαβικό ρεύμα, καθώς δεν έχει παραληφθεί ενώ την υποχρέωση για την αποπληρωμή του έχει ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο. Στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα, όπου υπάρχουν και κρατητήρια, είχε σημειωθεί πρόσφατα μαζική απόδραση κρατουμένων. Να σημειώσουμε ότι οι επτά αλλοδαποί δραπέτες κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα όπως της εμπορίας ναρκωτικών, διακίνησης λαθρομεταναστών κλπ.
Συνιστούμε στον κ. Δενδια να αφήσει τις φράουλες ,τα επικοινωνιακά αντιρατσιστικά σόου,τις περιοδείες στην περιοχή της Μανωλάδας και να καταπιαστεί επιτέλους με την καλπάζουσα εγκληματικότητα των αλλοεθνών εισβολέων και την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα Αστυνομικά τμήματα της χώρας που κατάντησαν ξενοδοχεία αλλοδαπών. Και για να μην ξεχνιόμαστε.. το πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στη σημερινή οικτρή κατάσταση, με εκατομμύρια λαθρομετανάστες να πλημμυρίζουν τη χώρα, είναι απολύτως υπεύθυνο για τα γεγονότα της Μανωλάδας. Ας μην παριστάνουν τους ευαίσθητους όλοι αυτοί που έφεραν τους ξένους παράνομα στη χώρα και ανέχονται μέχρι σήμερα τη μαύρη εργασία και την εκμετάλλευσή τους.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: