Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ – ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ!


8749029322
Την Πέμπτη, είχαμε την «υπόθεση τατουάζ» (βλέπε σχόλιό μας: «Έτσι γίνεται ο βρώμικος πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής»). Την Παρασκευή έφεραν στη δημοσιότητα την… «υπόθεση μενταγιόν»!
Πιο συγκεκριμένα, κάποια «αυτόπτης μάρτυρας» («αλληλέγγυα») έφτιαξε ένα έγγραφο προς τον Συνήγορο του Πολίτη, που κοινοποίησαν «αντιρατσιστές» δικηγόροι, με το οποίο καταγγέλλει την «ρατσιστική συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΘ, ο οποίος κατέβασε από το λεωφορείο δύο αλλοδαπούς».
Σύμφωνα με το έγγραφο, ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 26 που εκτελεί το δρομολόγιο, Πλατεία Ελευθερίας – Καλλιθέα, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη στάση ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ 1, πήγε στην πίσω πόρτα του λεωφορείου και απαίτησε από δύο Αφρικανούς να κατέβουν από το λεωφορείο, γιατί δεν είχαν εισιτήριο, ενώ δήλωσε αυθορμήτως… χρυσαυγίτης. Η καταγγέλλουσα, υποστηρίζει πως οι Αφρικανοί… δεν πρόλαβαν να βγάλουν εισιτήριο. Ιδού πως περιγράφει καθεστωτική ιστοσελίδα τη συνέχεια:
«Ο οδηγός προκάλεσε όποιον από τους επιβάτες έχει πρόβλημα με αυτό που έγινε να πάει και να του το πει, κανείς όμως δε φαίνεται να τόλμησε καθώς το παρουσιαστικό του ήταν, όπως γράφει η αναφορά, αρκετά επιβλητικό και ο ίδιος μεγαλόσωμος. Στο άκουσμα ψιθύρων που έλεγαν ότι η συμπεριφορά του ήταν ρατσιστική, σταμάτησε για ακόμη μία φορά και ξέσπασε, αποκαλύπτοντας τις πολιτικές του πεποιθήσεις και επιδεικνύοντας ένα μενταγιόν που φορούσε το οποίο και έφερε το σήμα του κόμματος της Χρυσής Αυγής…».
Με την ταχύτητα του φωτός (πράγμα σπάνιο σε άλλες περιπτώσεις…), ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έδωσε εντολή να διενεργηθεί άμεσα προκαταρκτική εξέταση για να στοιχειοθετηθούν ποινικά αδικήματα εις βάρος του ευσυνείδητου οδηγού. Κι όπως ήταν φυσικό την υπόθεση ανέλαβε η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αστυνομία (το τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης). Χαράς ευαγγέλια για τον Δένδια και την «ομάδα αλήθειας» (ή μήπως αηδίας;) της ΝΔ. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, ο οδηγός υποστήριξε ότι κατέβασε πράγματι τους δύο Αφρικανούς διότι ήταν λαθρεπιβάτες, ενώ στη δικαιολογία ότι… δεν είχαν προλάβει να επικυρώσουν το εισιτήριο, αντέτεινε πως είχαν ανέβει στο λεωφορείο μια στάση πριν τους κατεβάσει και ο χρόνος ήταν υπεραρκετός για να επικυρώσουν το εισιτήριο, αν είχαν, πράγμα το οποίο δεν έπραξαν από δόλο. Όσο για την επίδειξη του… μενταγιόν της Χρυσής Αυγής και το ότι δήλωσε… χρυσαυγίτης, τα χαρακτήρισε παραμύθια.
Ακόμα κι αν δεν ήταν χρυσαυγίτης ο άνθρωπος, με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις φανταζόμαστε πως θα έγινε τώρα. Όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του, οι συγγενείς του, οι γνωστοί και οι φίλοι του. «Αλληλέγγυοι» και «συμπαραστάτες», συνεχίστε να κάνετε χρυσαυγίτες κι όσους ακόμα δεν είναι. Το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών σας ευγνωμονεί γιατί με την πολιτική σας πυκνώνετε τις τάξεις του!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: