Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τρισεκατομμύρια τα κέρδη των Γερμανών από το ευρώ!



Να γιατί δεν λένε λέξη για επιστροφή στη δραχμή οι εγχώριοι υπάλληλοι των τοκογλύφων
Έρευνα του ιδρύματος Bertelsmann σχετικά με τα οφέλη που αποκομίζει η Γερμανία από την παραμονή της στο ευρώ, πιστοποιεί αυτό το οποίο φωνάζει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εδώ και τρία χρόνια: ότι δηλαδή οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, εργάζονται για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τοκογλύφων και της γερμανικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα του γερμανικού ιδρύματος, το ευρώ προσφέρει τεράστια οφέλη για τη γερμανική οικονομία. Επισημαίνεται μάλιστα πως είναι τέτοιου μεγέθους τα κέρδη των Γερμανών, ώστε θα μπορούσαν δίχως παρενέργειες για την οικονομία τους, να προχωρήσουν σε διαγραφή μέρους των χρεών των χωρών οι οποίες έχουν ενταχθεί στα πακέτα της γερμανικής οικονομικής στήριξης. Με απλά λόγια, η μελέτη του Bertelsmann εξηγεί πως ακόμη κι αν χρειαστεί να διαγράψει η Γερμανία, τμήμα των χρεών των μεσογειακών χωρών, θα είναι πάλι πολλαπλάσια κερδισμένη από την παραμονή της στο ευρώ. Η μελέτη τονίζει πως πιθανή απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να αποχωρήσει από το ευρώ και να επαναφέρει το μάρκο, θα ήταν όχι μόνο άστοχη, αλλά ιδιαίτερα επιζήμια για την γερμανική οικονομία και κατ’ επέκταση για το βιοτικό επίπεδο των Γερμανών. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως εάν σήμερα η Γερμανία εγκατέλειπε την ευρωζώνη, το γερμανικό ΑΕΠ θα μειωνόταν κατά μισή ποσοστιαία μονάδα κατ’ έτος, δημιουργώντας παράλληλα 200.000 νέους ανέργους κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
Παρά το ότι σκοπός της έρευνας του γερμανικού ιδρύματος είναι να απαντήσει στους γερμανούς ευρωσκεπτικιστές, οι οποίοι συζητούν το ενδεχόμενου εγκατάλειψης της ευρωζώνης από τη Γερμανία, εντούτοις τα συμπεράσματα είναι εξόχως σημαντικά για τους μεσογειακούς λαούς οι οποίοι στενάζουν υπό το βάρος της σκληρής λιτότητας την οποία εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις τους. Η μελέτη υποστηρίζει πως τα κέρδη της γερμανικής οικονομίας από την παραμονή στο ευρώ για το διάστημα 2013-2025, ανέρχονται σε 1,3 τρισεκατομμύρια ευρώ! Πρόκειται δηλαδή για ένα ποσό κέρδους το οποίο επιτρέπει ακόμη και τη διαγραφή χρέους χωρών, οι οποίες έχουν λάβει και συνεχίζουν να λαμβάνουν τη γερμανική οικονομική βοήθεια, μέσω των πακέτων στήριξης.
Αντίθετα με τα συμπεράσματα της έρευνας, η κυβέρνηση Μέρκελ συνεχίζει να απαιτεί περαιτέρω θυσίες των μεσογειακών κρατών, έχοντας στο πλευρό της τις κυβερνήσεις των αχυρανθρώπων, οι οποίες δε διστάζουν να εξαθλιώνουν τους λαούς τους για να ικανοποιήσουν τις παράλογες γερμανικές απαιτήσεις. Αποδεικνύεται δηλαδή περίτρανα, πως η θέση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, εκπεφρασμένη από τον ίδιο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου και ζήτησε επιστροφή στη δραχμή για να τελειώσει η υποταγή, είναι η μοναδική και ενδεδειγμένη ελληνική απάντηση στο σύστημα του Μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων!
Την ίδια στιγμή, ο δέσμιος των αμερικανοσιωνιστών πρόεδρος του Σύριζα, κάνει λόγο για… αναστολή του Μνημονίου, στηρίζοντας επί της ουσίας την τιτάνια απάτη που έχει στηθεί στις πλάτες του Ελληνικού Λαού. Ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του ότι το μνημονιακό σύστημα δε διαθέτει μονάχα την τρικομματική συγκυβέρνηση των υποτακτικών της διεθνούς τοκογλυφίας και της Μέρκελ, αλλά και την εφεδρεία του χρηματοδοτούμενου και πολυδιαφημιζόμενου από τους εβραίους κερδοσκόπους (βλέπε Σόρος) Σύριζα. Σε κάθε περίπτωση, ο μοναδικός πολιτικός φορέας ο οποίος στέκεται στο πλευρό του Λαού μας υποστηρίζοντας την αναγκαιότητα της προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Σε αντίθεση λοιπόν με τα εγχώρια ανδρείκελα των τοκογλύφων της Ευρώπης και των ΗΠΑ, η Χρυσή Αυγή επιμένει: μεταξύ ευρώ και Ελλάδος, οι Χρυσαυγίτες επιλέγουν Ελλάδα!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: