Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Νέα γιάφκα των αριστεριστών τρομοκρατών στα Τουρκοβούνια


Νέα γιάφκα των αριστεριστών τρομοκρατών στα Τουρκοβούνια
Έρευνα πραγματοποίησε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε διαμέρισμα στα Τουρκοβούνια, αποκαλύπτοντας ένα ακόμη ορμητήριο των αριστεριστών τρομοκρατών της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς». Η αστυνομία έλαβε γνώση του συγκεκριμένου διαμερίσματος, ύστερα από τηλεφώνημα το οποίο έγινε κατόπιν της δημοσιοποίησης των στοιχείων και φωτογραφιών δυο κατηγορούμενων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση και συνέργεια σε ληστεία στην Φλώρινα.
Από την έρευνα των αρχών στο διαμέρισμα-γιάφκα, βρέθηκαν τα παρακάτω στοιχεία:
- Δέκα πλαστά δελτία ταυτότητας, ένα από τα οποία χρησιμοποιήθηκε για την ενοικίαση του διαμερίσματος
- Ένα γνήσιο δελτίο ταυτότητας
- Κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM και εξαρτήματα αυτών
- Μια κάρτα μνήμης
- Ενα φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου
- Χειρόγραφες σημειώσεις με πλήρη στοιχεία πολιτών
- Χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με τη συνδεσμολογία εκρηκτικών μηχανισμών
- Είδη ρουχισμού, σακίδια
- Μια άδεια θήκη κιθάρας
-Εξαρτήματα καθαρισμού όπλων, κλειδιά και το πρωτότυπο ενοικιαστήριο.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, το διαμέρισμα αυτό υπήρξε το τελευταίο κρησφύγετο των τρομοκρατών, πριν από τις ληστείες σε Βελβεντό Κοζάνης και Φιλώτα Φλώρινας και είχε νοικιαστεί από τον επίσης κατηγορούμενο Δ. Πολίτη. Υπενθυμίζεται ότι από τα στοιχεία των αρχών ασφαλείας προκύπτει πως ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο Φοίβος Χαρίσης, είναι γιός συνδικαλιστή του Σύριζα, ο οποίος διετέλεσε β’ αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και σήμερα βρίσκεται στη διοίκηση της ΑΔΕΔΥ. Η μητέρα του δε, είναι εξέχων στέλεχος του Σύριζα, υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Παιανία και σήμερα εργάζεται με την ιδιότητα της αποσπασμένης υπαλλήλου, στη Βουλή, στο πλευρό του Γ. Δραγασάκη, ενός εκ των πλέον κοντινών συμβούλων του Αλέξη Τσίπρα.
Οι αποκαλύψεις αυτές, οι οποίες όπως είναι φυσικό αποσιωπούνται από τα μαρξιστοκρατούμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης, έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά παλαιότερων στοιχείων των αρχών, που αποδεικνύουν την άμεση συσχέτιση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, με τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις της Αριστεράς. Το γεγονός αυτό τέλος, καταρρίπτει και κάθε μύθο για τη δράση των εγκληματιών της αριστεράς, η οποία επιχειρείται να ηρωοποιηθεί στα μάτια της κοινής γνώμης. Οι «επαναστάτες», τέκνα των πιο μαύρων ψοφιμιών της μεταπολιτευτικής μπουρζουαζίας, δεν πείθουν κανέναν, ενώ αποδεικνύουν περίτρανα πως η ύπαρξη του παρακράτους είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους κόλπους της αριστεράς όλων των τάσεων. Έτσι ερμηνεύεται άλλωστε και η λυσσώδης πολεμική κράτους και παρακράτους, απέναντι στο πραγματικά Επαναστατικό και αυθεντικά Λαϊκό, Εθνικιστικό Κίνημα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: