Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση των Εθνικιστών Οδηγών Ταξί!!



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί (ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ) σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου οι ιδιοκτήτες ταξί ενημερώθηκαν...

για τις θέσεις και το πρόγραμμα του νεοσύστατου συνδικαλιστικού φορέα υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από Έλληνες επαγγελματίες αυτοκινητιστές ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε αρχικά πως η Χρυσή Αυγή σε καμία περίπτωση δεν καπελώνει τον αγώνα τον εργαζομένων. Στην συνέχεια επισήμανε πως πολύ πριν γίνει η προσπάθεια για την σύσταση του συνδικαλιστικού φορέα, οι Έλληνες οδηγοί ταξί ήταν στην ουσία οι μόνοι που διέδιδαν το μήνυμα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού κόντρα στην φίμωση και την ένοχη ομερτά από τα τουρκοκάναλα της διαφθοράς. Ακόμη, δήλωσε ότι ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. θα αγωνιστεί και θα καταφέρει να εκλέξει αντιπροσώπους στις εκλογές του συνδικαλιστικού οργάνου των αυτοκινητιστών τον προσεχές Μάιο κόντρα στον πόλεμο που θα του γίνει από τα γνωστά κομματόσκυλα. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως ο Αγώνας του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. δεν είναι απλά μια μάχη για τα ταξί, αλλά ένας αγώνας για την Ελλάδα! Μίλησε ακόμη για τα προβλήματα του κλάδου, την βαριά φορολογία και το ακριβό πετρέλαιο. Έκλεισε τέλος την ομιλία του με το μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή θα σταθεί στο πλευρό των δίκαιων αιτημάτων των Ελλήνων αυτοκινητιστών.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι Συναγωνιστές που ανέλυσαν τις θέσεις και το πρόγραμμα των Εθνικιστών οδηγών ταξί για τα προβλήματα του κλάδου, τονίζοντας πως ο Αγώνας δεν είναι μόνο για τις επιχειρήσεις τους, αλλά πρωτίστως για την Ελλάδα! Η Χρυσή Αυγή σύντομα θα εξαπλωθεί και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους για την σύσταση ακομμάτιστων πατριωτικών συνδικαλιστικών φορέων που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματα των Ελλήνων επαγγελματιών.

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: