Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών


Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ ο Νέος Κόσμος. Αφορμή, ο καυγάς μιας παρέας αλβανών που άρχισαν να καυγαδίζουν στη μέση του δρόμου. Μάλιστα δεν άργησαν να βγουν τα όπλα... Ένας από τους αλβανούς πυροβόλησε με αποτέλεσμα μια από τις σφαίρες να βρει τον έναν ομοεθνή του στο πόδι. Μια δεύτερη σφαίρα, όμως, εξοστρακίστηκε και βρήκε στην πλάτη έναν 50χρονο Έλληνα περαστικό. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση. Αλλά οι επιθέσεις των αλβανών δεν έχουν τελειωμό στη χώρα μας…
Εξιχνιάστηκαν, μετά από πολύμηνη έρευνα, εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες, καθώς και μία κλοπή οχήματος, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, σε βάρος ενός 29χρονου αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή χρήσης οχήματος. Ο αλβανός δεν έχει ακόμα συλληφθεί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.
Τέλος, η αστυνομία στον Ορχομενό Βοιωτίας προχώρησε στη σύλληψη δύο αλβανών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς καλωδίων χαλκού. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, να κινείται σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή του Ορχομενού και το ακινητοποίησαν προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν καλώδια χαλκού, ράβδοι και κόφτες καλωδίων. Οι δύο αλβανοί προέβησαν, βραδινές ώρες, στην αφαίρεση καλωδίων χαλκού από μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. και αρδευτικά αντλιοστάσια του Δήμου Ορχομενού. Η ζημιά που προκλήθηκε στη Δ.Ε.Η. και στο Δήμο Ορχομενού από τις προαναφερόμενες κλοπές και φθορές καλωδίων χαλκού, που εξυπηρετούσαν αρδευτικά έργα στις ανωτέρω περιοχές, ανέρχεται τουλάχιστον στο χρηματικό ποσό των 44.000 ευρώ. Φυσικά, οι ληστρικές παράνομες δράσεις των αλλοδαπών στην Ελλάδα συνεχίζονται, καθώς η αστυνομία είναι ανήμπορη να εμποδίσει τα πολλαπλά αυτά κρούσματα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: