Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μουσουλμάνος χτύπησε αστυνομικούς στην Κομοτηνή


foto2boylh
Παράνομη παρέμβαση υπέρ του δράστη από τον βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν
Από την εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής:
Η απειλή της σωματικής ακεραιότητας όμως των ανδρών της ΔΙΑΣ που βρισκόταν σε υπηρεσία από μουσουλμάνο οδηγό Ι.Χ. βρήκε υποστηρικτή τον βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν (στη φωτογραφία δεξιά) που ζήτησε την μη κράτηση του δράστη και την όσο το δυνατόν ηπιότερη αντιμετώπισή του λειτουργώντας ως... συνήγορός του.
Το επίσημο αστυνομικό δελτίο που εκδόθηκε χθες αναφέρει τα εξής: 'Συνελήφθη την 20/2/2013 το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, 17χρονος ημεδαπός, διότι ως οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκίνητου, δεν υπάκουσε σε αλλεπάλληλα σήματα στάσης των αστυνομικών, ενώ στην προσπάθεια του να αποφύγει την ακινητοποίηση του οχήματός του και τον έλεγχο, προσέκρουσε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προκαλώντας σε αυτήν υλικές ζημιές.
Επίσης κατά την σύλληψη του, αντιστάθηκε, προκαλώντας ελαφρές σωματικές βλάβες σε έναν αστυνομικό. Καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού, ο δράστης, στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, πραγματοποίησε διάφορες επικίνδυνες τροχονομικές παραβάσεις, ενώ όπως διαπιστώθηκε δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης'.
Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ένοιωσαν να απειλείται η σωματική ακεραιότητά τους, που ένοιωσαν την απαξιωτική στάση και την επιθετική διάθεση του δράστη, ήταν άτεγκτοι οπότε το 'αυξημένο ενδιαφέρον' του βουλευτή χθες το βράδυ δεν απέδωσε αφού η υπόθεση παίρνει την άγουσα.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: