Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – «ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!


SXOLEIO36
Έχει φτάσει κι έχει ξεπεράσει τα όρια του τρόμου και του πανικού το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, εξαιτίας του φαινομένου Χρυσή Αυγή κι όχι μόνο για το παρόν, αλλά προπάντων για το μέλλον. Διότι βλέπετε, η Χρυσή Αυγή έχει κατακτήσει τα ελληνικά σχολεία κι ως γνωστόν όποιος έχει μαζί του τη νεολαία έχει και λαμπρό μέλλον. Σκέφτηκαν, λοιπόν, πολύ οι (ανεγκέφαλοι)… εγκέφαλοι της δυστυχίας μας και αποφάσισαν να εισάγουν μάθημα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία (!!!), μπας και περιορίσουν τη μαζική προσχώρηση των μαθητών στο κίνημα.
Φυσικά, αυτή τη βρομοδουλειά πρέπει να την κάνουν… πεπειραμένοι μαρξιστές, σπουδαγμένοι ινστρούχτορες στις… βοϊδοσχολές των αλήστου μνήμης κομμουνιστών δικτατόρων – τυράννων και χασάπηδων των λαών τους, Τσαουσέσκου, Χότζα, Στάλιν, Πολ-Ποτ και δε συμμαζεύεται. Η κατοχική-μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας διαθέτει και τοιούτους. Τους δημαραίους του μπαρμπα-Φανούρη Κουβέλη (ή «Κουρέλη», σύμφωνα με τους πρώην συντρόφους του).
Έτσι, ο δημαραίος σταλινοκομμουνιστής των σαλονιών, υφυπουργός (Α)παιδείας της δοσιλογικής ψευτοκυβέρνησης του Αντωνάκη, εδήλωσε σχετικά τα εξής στα καθεστωτικά «Νέα»:
«Το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται στις ρηγματώσεις της κοινωνικής συνοχής, αλλά και εξαιτίας της αδράνειας των θεσμών τα προηγούμενα χρόνια. Είναι δική μας ευθύνη να διδάξουμε και να πείσουμε τους μαθητές ότι ο ρατσισμός, ο φασισμός και η ξενοφοβία είναι μορφές βίας ξένες ως προς το δημοκρατικό πολίτευμα. Δεν παρατηρούμε με απάθεια τις προσπάθειες προσέγγισης (σ. σ.: από τη Χρυσή Αυγή) των μαθητών και παρεμβάσεων στα σχολεία». Σύμφωνα με τον κ. Παπαθεοδώρου το υπουργείο Παιδείας δρομολογεί τη θεσμοθέτηση της Πολιτειακής Παιδείας ως μαθήματος κορμού και κατεύθυνσης στα Γενικά Λύκεια και στα Ημερήσια και Εσπερινά ΕΠΑΛ από το νέο σχολικό έτος. «Προωθούμε από την τρέχουσα σχολική χρονιά στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Αγωγής δραστηριότητες με αντικείμενο την Πολιτειακή Παιδεία, την εμπέδωση των αρχών και αξιών της δημοκρατίας στο σχολείο. Προωθούμε Πρόγραμμα για το Σχολείο της Δημοκρατίας με στόχο την υποστήριξη μαθησιακών διαδικασιών που θα εμπεδώνουν την ιδιότητα του πολίτη» επισημαίνει ο υφυπουργός».
Η γνώμη μας: Μπράβο στο υπουργείο (Α)Παιδείας και στον σταλινοκομμουνιστή υφυπουργό του Αντωνάκη. Μ’ αυτά που σκοπεύουν να κάνουν, θα φέρουν κι άλλους Έλληνες μαθητές –που μέχρι τώρα διστάζουν- στη Χρυσή Αυγή. Από αντίδραση…
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: