Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

6 μήνες απλήρωτους έχει τους εργαζομένους του το κόμμα του Λαού!


kke-under-the-rain
Δεν μπόρεσε άλλο –όσο κι αν ομολογουμένως προσπάθησε φιλότιμα- η ΕΣΗΕΑ του Τρίμμη, να κρύψει τις απολύσεις, την εργοδοτική τρομοκρατία και τη μη καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων της ρωμαϊκής γαλέρας του «Ριζοσπάστη» για τους τελευταίους 6 μήνες! Κι έτσι, αναγκαστικά, για να μην εκτεθεί κι άλλο, απέστειλε την παρακάτω επιστολή-καταγγελία για την εφημερίδα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» προς το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ):
RIZOSPASTIS
“Κύριοι,
Σας καταγγέλλουμε ότι οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι που εργάζονται στην εφημερίδα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ», που εκδίδεται από την εταιρεία «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ», που εδρεύει στη Νέα Ιωνία, Λεωφόρος Ηρακλείου αρ. 145 και εκπροσωπείται νομίμως, είναι απλήρωτοι από τον μήνα Αύγουστο, και συνεπώς τους οφείλονται οι αποδοχές των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου 2012 και Ιανουαρίου 2013 πλέον.
Επειδή η συμπεριφορά της καταγγελλόμενης εταιρείας αντιβαίνει τις κατά νόμο και κατά τη σύμβαση υποχρεώσεις της, σας ζητούμε να προχωρήσετε στις νόμιμες ενέργειες”.
Αυτό είναι το δήθεν κόμμα του λαού! Αυτοί είναι οι υποκριτές που φωνάζουν πως «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», αλλά του εργάτη… των άλλων εργοδοτών, όχι του δικού τους εργάτη! Θαυμάστε τους σπαγκοραμμένους του Περισσού, που τα κάνουνε… μασούρι και δε δίνουνε «ούτε του αγγέλου τους νερό». Τι θα τα κάνετε ωρέ σύντροφοι τα λεφτά; Θα τα πάρετε μαζί σας;
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: