Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Έκρηξη βόμβας με δύο τραυματίες πριν από λίγο στο Mall


Έκρηξη βόμβας με δύο τραυματίες πριν από λίγο στο Mall
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΤΥΦΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΧΩΡΟ, ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΣΜΟΣ. ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"... ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ "ΚΑΛΟ" ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ", ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΤΑΝ... "ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ". ΟΤΑΝ ΠΑΜΠΟΛΟΙ "ΑΣΤΕΡΕΣ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΣΠΕΥΔΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ. ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.
Δύο άνδρες που εργάζονταν ως σεκιούριτι (της “προνομιακής” τάξης των 400 ευρώ) είναι τα άτομα που τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο «The Mall» στο Μαρούσι. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η έκρηξη σημειώθηκε στο πρώτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου όπου βρίσκονται εμπορικά καταστήματα και ένα υποκατάστημα τράπεζας.
Ο χώρος έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί και δύο ασθενοφόρα. Με εντολή της αστυνομίας έκλεισε ο σταθμός «Νερατζιώτισσα» του Προαστιακού και του ΗΣΑΠ.
Πριν από την έκρηξη είχαν προηγηθεί προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην “αγαπημένη των τρομοκρατών” Ελευθεροτυπία και στην ιστοσελίδα zougla.gr, όπου αναφερόταν ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα. Ο άγνωστος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, δεν ανέφερε οργάνωση, αλλά είπε ότι θα ακολουθήσει ανάληψη ευθύνης. Ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μαζί με την υπηρεσία ιδιωτικής ασφάλειας του εμπορικού κέντρου εκκένωσαν το χώρο.
Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διαδικασία της εκκένωσης, αλλά οι πολίτες είχαν απομακρυνθεί και στο χώρο υπήρχαν μόνο οι άνδρες σεκιούριτι και αστυνομικοί γι’ αυτό και υπήρξαν ελαφροί τραυματισμοί. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα πρωϊνά της Κυριακής, στον χώρο βρίσκονται και οικογένειες με μικρά παιδιά που συνήθως παρακολουθούν παιδικές ταινίες στον κινηματογράφο…
ΥΓ. Αυτά έλεγαν στον υπουργό κάποιοι "αρμόδιοι", προερχόμενοι από το κράτος του βαθέως ΠΑΣΟΚ πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με άρθρο του σημερινού Βήματος: ΒΗΜΑ, Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ. - Αντάρτες πόλης «πέμπτης γενιάς»: «Δεν έχουν κανένα περιθώριο ένοπλης δράσης ύστερα από τις τελευταίες συλλήψεις! Οι περισσότεροι είναι στη φυλακή. Ο Μαζιώτης είναι απομονωμένος και αποδυναμωμένος. Οι υπόλοιποι δεν έχουν εκρηκτικά, δεν υπάρχει καμία αναφορά κλοπής σε λατομείο..."
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: