Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο "ΔΡΑΚΟΣ" ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. ΒΙΑΖΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ... ΚΑΘΟΤΑΝ!


drakos-dionusou
Τα προβλήματα στο γάμο του, καθώς και το ότι τον απέρριπτε σεξουαλικά, όπως ο ίδιος είπε, η συζύγός του, επικαλέστηκε ο "δράκος" του Διονύσου για να δικαιολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.
"Κάθε φορά που γνώριζα την ερωτική απόρριψη από τη συζυγό μου ξεσπούσα κατ'αυτόν τον τρόπο", είπε στους αστυνομικούς ο βιαστής των Βορείων Προαστίων που σκορπούσε τον τρόμο εδώ και τέσσερα χρόνια.
Πρόκειται για τον Κουρέα Νικόλαο του Πολυζώη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στο Κορωπί Αττικής, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή, τετελεσμένου και σε απόπειρα, καθώς και της ληστείας κατά συρροή.
Κατηγορείται ότι την τελευταία τουλάχιστον τετραετία προέβαινε σε βιασμούς και ληστείες γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, της Ερυθραίας και του Διονύσου Αττικής
Ο δράστης κινούμενος με διαφορετικό όχημα κάθε φορά, ιδίως σε σημεία όπου πραγματοποιούνται αραιά δρομολόγια λεωφορείων ή σε περιόδους απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αναζητούσε γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, τις οποίες εντόπιζε συνήθως σε στάσεις.
Στη συνέχεια, αφού κατάφερνε να τις επιβιβάσει στο όχημα, παραπλανώντας τις με ευγενικό τρόπο ότι θα τις μεταφέρει σε κάποιο σημείο του προορισμού τους, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες. Εκεί, ασκώντας βία και απειλές με κατσαβίδι ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, ασελγούσε σε βάρος τους και στη συνέχεια τις εγκατέλειπε, αφού αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.
«Δεν είχα αισθανθεί την αγάπη στα παιδικά μου χρόνια», είπε στην ομολογία του ο 31χρονος δράστης, προσπαθώντας να αποδώσει τα όσα αποτρόπαια διέπραξε στην κακή σεξουαλική σχέση που είχε με τη σύζυγό του, όπως αναφέρει η Espresso ενώ τα θύματά τoυ ανέφεραν στις καταθέσεις τους ότι στην αρχή ζητούσε μόνο αγκαλιές και χάδια και μετά προέβαινε στις αποτρόπαιες πράξεις του.

http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: