Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

"ΑΡΧΙΔΙΚΑΣΤΗΣ" ΚΑΙ "ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ" ΜΕ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ "ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ" ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ

DENDIA-STOA
Kάποιοι λένε ότι έχει ξεφύγει. Κάποιοι άλλοι όμως ισχυρίζονται στο παρασκήνιο ότι εκτελεί τις ωμές εντολές Σαμαρά και Μέρκελ. Του υποτίθεται "σιδηρούν" κράτους, της ευταξίας και της ίσης απόστασης από τους "φασίστες" και τους "ακαροαριστερούς". Κάποτε ως τιμητή των πάντων στον τόπο, είχαμε τον Χρυσοχοίδη. Τώρα, έχουμε τον Δένδια.
Ο ρόλος του αρχι-χωροφύλακα του πάει γάντι, λένε οι υποστηριτές του: Τόλμησε να θίξει τα προνόμια της φύλαξης επωνύμων(άσχετα εαν δημοσιογραφοι και επιχειρηματίες έχουν από έναν στόλο Φιλιππινέζων), μπήκε στις καταλήψεις της Βίλας Αμαλία και τώρα προσπαθεί να βάλει χέρι και στο ΒΟΧ. Η μπότα των ΜΑΤ πάτησε πάλι στα Εξάρχεια και αποτελεί παράγοντα ομαλότητας. Λένε...
Οι επικριτές του τον κατηγορούν για εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων. Η τελευταία επίθεση στους δικαστές εν είδη αρχιερέα(κάτι σαν τον Άννα και τον Καιάφα της Βίβλου), έβαλε σε σκέψεις δικαστικούς κύκλους που του απάντησαν αναλόγως: Υποκαθιστάς τον νόμο και δεν έχεις δικαίωμα, του είπαν. Αυτός όμως μέσω non paper ανταπάντησε:
"Κύκλοι του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σχολιάζουν για την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων:
Και οι κρίνοντες κρίνονται. Το σίγουρο είναι ότι εξαιτίας παραλείψεων μιας μειοψηφίας δικαστικών λειτουργών, σήμερα διαφεύγουν των συνεπειών του νόμου όχι μόνο τρομοκράτες, αλλά και κατηγορούμενοι για πάσης φύσεως εγκληματικές πράξεις. Τα φαινόμενα αυτά δυστυχώς δεν έχουν προκαλέσει την ανησυχία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, εξ όσων γνωρίζουμε. Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε άλλωστε στη συνέντευξή του ότι δεν στρέφεται κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας των δικαστικών λειτουργών, αλλά αναφέρεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, οι οποίες έχουν προκαλέσει τα εύλογα ερωτηματικά των Μέσων Ενημέρωσης, της κοινής γνώμης και κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου στη χώρα, μεταξύ των οποίων και πολλών δικαστών. Η απονομή της Δικαιοσύνης απαιτεί όντως αίσθηση του καθήκοντος. Αλλά αυτό αποδεικνύεται στην πράξη και όχι δια των ανακοινώσεων των δικαστικών ενώσεων".
Ο κ.Δένδιας με τις ευρείες γραμμές "μασονικών" συμβόλων(όπως έχει κατηγορηθεί, συνεχίζει ακάθεκτος. Τιμητής των πάντων. Και οι βόμβες αλλά και οι σφαίρες σκάζουν δίπλα του σαν χαλάζι.
Θα τον κρίνει η ιστορία. Και αυτόν και όλους μας...
http://enwtheite.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: