Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή με τους αγρότες στο μπλόκο Νίκαιας Λαρίσης


Η Χρυσή Αυγή με τους αγρότες στο μπλόκο Νίκαιας Λαρίσης
Στην καρδιά των αγροτικών κινητοποιήσεων και συγκεκριμένα στον κόμβο της Νίκαιας, βρέθηκε κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας, με επικεφαλής τον βουλευτή του νομού, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα συναντήθηκε με αγρότες από διάφορες περιοχές του Θεσσαλικού κάμπου και δήλωσε ότι ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στηρίζει τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους. Ο βουλευτής δήλωσε ότι όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε με την εθνική παραγωγή, με προοπτική την αυτάρκεια και την δυναμική εξαγωγική πολιτική. Ανέφερε ότι οι Έλληνες αγρότες αποτελούν έναν από τους βασικούς σπονδύλους στη ραχοκοκαλιά της εθνικής οικονομίας, αφού είναι κάτοχοι της ελληνικής γης.
Παράλληλα, κατήγγειλε τον ύποπτο ρόλο της τουρκικής τράπεζας που δραστηριοποιείται στη Θράκη και στη Ρόδο ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει σαφέστατες αιχμές για το ξεπούλημα και ουσιαστικά τη διάλυση της Αγροτικής Τράπεζας, η οποία δημιουργήθηκε για να υπηρετεί τον Έλληνα αγρότη και όχι τους πολιτικούς της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης, η οποία είναι φερέφωνο των διεθνών τοκογλύφων. Αποχωρώντας, υποσχέθηκε ότι τις προσεχείς ημέρες θα επιστρέψει στο μπλόκο της Νίκαιας, προκειμένου να ενημερωθεί για την υιοθέτηση ή την απόρριψη των αιτημάτων των παραγωγών.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: