Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Καθεστωτική προπαγάνδα υπέρ του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας


Καθεστωτική προπαγάνδα υπέρ του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας
Η «Καθημερινή» ως γνωστόν είναι μία από τις ναυαρχίδες της καθεστωτικής προπαγάνδας με μεγάλη συνεισφορά στον αγώνα των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Μία εκ των αρθρογράφων αυτής της φυλλάδας είναι και η Δώρα Αντωνίου, οι εξελίξεις γύρω από το όνομα της οποίας φέρνουν κατά νου παλαιότερα περιστατικά, κατά τα οποία οι δημοσιογράφοι μέμφονταν την Χρυσή Αυγή για «άσκηση εξωτερικής πολιτικής».
Η κ. Αντωνίου, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη σε σκοπιανική εφημερίδα, την «Ούτρινσκι Βέσνικ», όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «στην Ελλάδα, η πλειοψηφία είναι έτοιμη να δεχθεί μία λύση που θα είναι στο πλαίσιο μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό. Αυτή είναι μία μεγάλη βελτίωση σε σχέση με 20 χρόνια πριν, όταν χιλιάδες άνθρωποι φώναζαν διαμαρτυρόμενοι ότι η Μακεδονία είναι ελληνική».
«Βελτίωση», λοιπόν, για την κ. Αντωνίου η πεποίθηση της ότι στην Ελλάδα η πλειοψηφία είναι έτοιμη να δεχτεί το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ. Και όχι μόνο έχει αυτή την στρεβλή εντύπωση – πεποίθηση, αλλά και την διατυμπανίζει στο εξωτερικό (και μάλιστα στα Σκόπια…) κάνοντας, ουσιαστικά, μια πράξη εξωτερικής πολιτικής. Θα πρέπει να ξέρει η κ. Αντωνίου και όλοι οι όμοιοι της ότι πρώτον η πλειοψηφία των συνελλήνων μας είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητοι στα Εθνικά θέματα. Εκτός και αν λαμβάνει υπόψιν της μόνο τα λαμόγια που περιδιαβαίνουν τους σκοτεινούς διαδρόμους του καθεστώτος.
Όμως ακόμα και στην περίπτωση που η άποψη της κ. Αντωνίου είχε πραγματικά απήχηση στην Ελληνική Κοινωνία, θα πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι εμπρός στα Εθνικά Θέματα και την Ιστορική Αλήθεια, δεν χωρούν γνώμες και «πλειοψηφίες». Δηλαδή αν η πλειοψηφία των Ελλήνων ήθελε την τουρκοκρατία, θα έπρεπε να κάνει πίσω ο Θ. Κολοκοτρώνης επειδή δεν θα είχε την «δημοκρατική νομιμοποίηση»; Πραγματικά αστεία πράγματα… Γι’ αυτό εμείς σε όλους όσους απεργάζονται το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, θα καταστήσουμε σαφές το εξής:
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: