Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Η Ελλάδα είναι παντού!! Ακόμη και στη Χιλή!! Δείτε φωτογραφίες...



Η Ελλάδα τελικά μπορεί να είναι παντού. Και να σε συγκινεί το γεγονός ότι αυτά που εμείς εδώ εντός της χώρας θεωρούμε ασήμαντα, άλλοι πολλοί μακρυά τα εκτιμούν πολύ περισσότερο!

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας και οι συνεργάτες του το διαπίστωσαν στην Χιλή όπου βρίσκονται για τη Συνόδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης-χωρών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής, στο Σαντιάγκο της Χιλής.

Είδαν σταθμό του μετρό αφιερωμένο στην Ελλάδα! Και μια εντυπωσιακά μεγάλη λεωφόρο που διασχίζει όλο το Σαντιάγκο,επίσης με το όνομα της χώρας μας. Οι φωτογραφίες είναι από την Χιλή που έχει την Ελλάδα πολύ ψηλά.




Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας συναντήθηκε με τον ομόλογο του Υφυπουργό Εξωτερικών της Χιλής, Πρέσβη Alfonso Silva.

Κατά τη συνάντηση, διαπιστώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων των δυο χωρών, το οποίο παρουσιάζει σημαντικά περιθώρια εμβάθυνσης, κυρίως στον οικονομικό τομέα.

Ο Έλληνας ΥΦΥΠΕΞ ενημέρωσε τον ομόλογό του για τα μέτρα που έχουν υιοθετηθεί από την Ελλάδα και την ΕΕ, προκειμένου να θέσουν την Ελλάδα σε τροχιά οριστικής εξόδου από την κρίση.

Ο κ. Silva μετέφερε τα φιλικά αισθήματα λαού του για Ελλάδα και την αισιοδοξία του για έξοδο της χώρας μας από την κρίση.

Ο κ. Κούρκουλας εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολή από την Ελλάδα, αίτημα στο οποίο ο κ. Silva ανταποκρίθηκε, προσφέροντας της αρωγή του Υπουργείου του.

onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: