Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Κατάμεστα τα γραφεία του ΕΛΑΜ στην Λευκωσία παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής!!



Ασφυκτικά γεμάτα από Κύπριους Εθνικιστές είναι τα γραφεία του ΕΛΑΜ στην Λευκωσία όπου διεξάγεται πολιτική ομιλία ενόψει της αυριανής παρουσίασης του υποψήφιου Προέδρου...



του ΕΛΑΜ για την Κυπριακή Δημοκρατία στην πράσινη γραμμή. Τον λόγο έλαβε αρχικά ο αρχηγός του ΕΛΑΜ, συναγωνιστής Χρίστος Χρίστου, αναλύοντας τις θέσεις του Κινήματος. Ο κόσμος χειροκροτούσε με ενθουσιασμό, καθώς αντιλαμβάνεται πως η ελπίδα για να αναστηλωθεί η Κύπρος είναι η υποψηφιότητα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Τον λόγο έλαβε στην συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός. Ο συναγωνιστής τόνισε την αναγκαιότητα της ανεξάρτητης καθόδου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στις Προεδρικές εκλογές της Κύπρου. Δήλωσε επίσης την συμπαράσταση του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στον αγώνα που διεξάγει το Ε.ΛΑ.Μ.

Στην συνέχεια, μίλησε ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης που ανέλυσε τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής για το Κυπριακό. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε την αισιοδοξία του για την επίτευξη των στόχων που έθεσε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Νωρίτερα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης με το που πάτησαν το πόδι τους στην Κύπρο επισκέφθηκαν το σπίτι του ήρωα Θεόφιλου Γεωργιάδη. Η οικογένεια του ήρωα υποδέχτηκε με θέρμη τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου. Ο πατέρας του ήρωα Χαράλαμπος Γεωργιάδης, εξιστόρησε τα γεγονότα για τον αγώνα του Θεόφιλου μέχρι και την εν ψυχρώ εκτέλεση του έξω από το σπίτι του.

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: