Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Αλωνίζουν στην Θράκη οι πράκτορες της τουρκίας


Αλωνίζουν στην Θράκη οι πράκτορες της τουρκίας
Οι ΜΚΟ αποτελούν στην σύγχρονη εποχή της παγκοσμιοποίησης ένα ισχυρό εργαλείο – μοχλός για την διάδοση της συγκεκριμένης ιδεοληψίας. Προ ημερών είχαμε τις αποκαλύψεις για την κατασπατάληση εκατομμυρίων ευρώ δημοσίου χρήματος από συγκεκριμένες ΜΚΟ. Όλοι επίσης γνωρίζουμε συγκεκριμένες «αντιρατσιστικές» ΜΚΟ που δρουν στον ελλαδικό χώρο, χρηματοδοτούμενες μάλιστα από το δημόσιο και την Ε.Ε., προκειμένου να αποδομήσουν τον κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας.
Σε αντίθεση με το ελλαδικό κράτος, η Τουρκία χρησιμοποιεί το εν λόγω «εργαλείο» για επεκτατικούς σκοπούς. Λογικό, άλλωστε, αφού στην σύγχρονη Ελλάδα όλα γίνονται ανεκτά, εκτός από τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων ενάντια στην υπονόμευση της ζωής τους και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Ένα τέτοιο «εργαλείο» είναι και οι διάφορες οργανώσεις τουρκοφρόνων, που τις ελέγχουν πράκτορες και τις χρηματοδοτεί το τουρκικό ΥΠΕΞ.
Μια τέτοια οργάνωση αποκαλεί την Θράκη μας «το τελευταίο αιχμάλωτο έθνος στην Ευρώπη» και απειλεί ότι «θα γίνει χαμός» αν δεν αποδοθούν στους «τούρκους» τα δικαιώματα τους. Οι απειλές αυτές, φυσικά, μόνο ανυπόστατες δεν είναι, αφού απευθύνονται σε όλους τους μουσουλμάνους, που ως γνωστόν μόνο του το ελλαδικό κράτος προωθεί στην Θράκη. Το πραγματικό ερώτημα φυσικά είναι το εξής:
Το Ελληνικό Κράτος δέχεται ευθείς απειλές από τους πράκτορες της Τουρκίας και παραμένει επιδεικτικά άπραγο απέναντι σε αυτές, αφήνοντας τους να δρουν ανεξέλεγκτα. Δεν πάει άλλωστε πολύς καιρός που τουρκόφρονες προδότες αναρχικοί, γράφαν συνθήματα στην τούρκικη γλώσσα, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να μην αφήσουν την Χρυσή Αυγή να κάνει τις εκδηλώσεις της στην Θράκη. Την ίδια ώρα οι τούρκοι αξιωματούχοι, με την ανοχή του ελλαδικού κράτους, μπορούν και κάνουν περιοδείες και τούρκικα γλέντια όποτε θελήσουν.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: