Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση φωτιά Συριζαίας βουλευτού!!! "Υποστηρίζουμε τους λαθρομετανάστες... Το παρεμπόριο... Και τους αναρχικούς!!! Κακώς έκανε επιχείρηση η ΕΛΑΣ!!"



Αυτούς ψηφίζουν όλα τα λαμόγια του παλιού ΠΑΣΟΚ για να κάνουν τη χώρα άντρο αναρχικών και άσυλο λαθρομεταναστών

Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους αναρχοαριστεροί, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, λαθρομετανάστες αλλά και οι κοινοβουλευτικοί προστάτες τους, οι Συριζαίοι για την επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ κατά του παρεμπορίου. Σε μια ακόμη θεατρική παράσταση (στυλ καθαρισμός Ομόνοιας) υπό την σκηνοθεσία του Δένδια (που θέλει να πείσει πως ενδιαφέρεται για τους κατοίκους του κέντρου, οι οποίοι έχουν αφεθεί στο έλεος της εγκληματικότητας και του παρεμπορίου των λαθρομεταναστών), αστυνομικοί εισέβαλαν χθες το μεσημέρι στην ΑΣΟΕΕ, δεχόμενοι πετροπόλεμο. Βέβαια οι επιθέσεις των λαθρέμπορων λαθρομεταναστών εναντίον αστυνομικών υπό την κάλυψη του πανεπιστημιακού ασύλου είναι σύνηθες φαινόμενο...

Αξίζει να σημειωθεί πως αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά το προσωπείο του Σύριζα που είναι πάντα στο πλευρό κουκουλοφόρων και λαθρομεταναστών. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Μπόλαρη ήταν η πρώτη που πήγε στην ΑΣΟΕΕ για να εκφράσει την συμπαράστασή της σε αυτούς λυμαίνονται την ελληνική κοινωνία με την εγκληματικότητα και το παρεμπόριο. Καλά θα κάνουν να καταλάβουν όλοι οι λαθρομεταναστολάγνοι και τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ που συσσωρεύονται στον Σύριζα πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, κάθε μέρα πιο δυνατή και θα αποτρέψει τα σχέδια για μετατροπή της Ελλάδας σε άντρο αναρχικών και άσυλο λαθρομεταναστών.



xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: