Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Συμπλοκές λαθρομεταναστών με ΜΑΤ στο... Κέντρο Φιλοξενίας Κομοτηνής!!



Σοβαρά επεισόδια προκάλεσαν πριν μια ώρα λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής με αφορμή την τέλεση αγιασμού και το γεγονός πως δεν προμηθεύτηκαν πετρέλαιο.

Οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι αφού έσπασαν τα μεταλικά κρεβάτια και δημιούργησαν αυτοσχέδια όπλα και έκαψαν τα στρώματα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με κοντάρι σοβαρά στο κεφάλι αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Στην αρχή των επεισοδίων υπήρχαν 10-15 φύλακες απέναντι σε 555 λαθρομετανάστες! Στην συνέχεια κι αφού κλήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη της πόλης, δυνάμεις των ΜΑΤ κατάφεραν να καταστείλουν την εξέγερση με τη χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης. Κατά την διάρκεια της εξέγερσης πακιστανοί επιχείρησαν να δραπετεύσουν. Αυτήν την ώρα επικρατεί ηρεμία στην Σχολή Αστυφυλάκων, ενώ η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, καθώς καθημερινά καλείται μια ομάδα 10-15 αστυνομικών να φυλάξει εκατοντάδες λαθρομετανάστες.

Υ.Γ. Υπάρχουν υπόνοιες ότι τα επεισόδια ήταν προσχεδιασμένα, καθώς έχει παρέλθει το προβλεπόμενο τρίμηνο κράτησης των λαθρομεταναστών κι αυτοί δεν θέλουν να επιστρέψουν από εκεί που ήρθαν, αλλά να αφεθούν ελεύθεροι και να παραμείνουν στην πατρίδα μας.

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: