Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η ΠΙΠΙΛΗ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ...ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!


Φωτεινή Πιπιλή: Έξω οι Άγιοι από τις στάσεις!
Τον εξοβελισμό των αγίων από τις στάσεις του μετρό, του τραμ κλπ ζήτησε η βουλευτής της ζητωμνημονιακής, χαζοχαρούμενης δεξιάς, Φωτεινή Πιπιλή από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Όπως μάλιστα παραδέχτηκε η ιδία αυτό που της έφερε αυτή την σκέψη στο μυαλό ήταν ότι μπέρδεψε τις στάσεις και αντί να πάει στον Άγιο Δημήτριο, πήγε στον Άγιο Αντώνιο. Θα προσπεράσουμε το γεγονός ότι η βουλευτής υπέστη τέτοια ξεφτίλα να μπει σε μετρό. Δεν είναι δικά μας λόγια αυτά... Ο συνάδελφος της ο Άδωνις Γεωργιάδης το είχε πει ότι είναι ξεφτίλα οι βουλευτές να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ. Ίσως γιατί χρησιμοποιούν πολύ τα ΜΜΕ, λόγω "ομοιότητας". Όμως αντί για Άγιο Δημήτριο να πας στον Άγιο Αντώνιο; Τέλος πάντων.
Η αντιπρόταση της Φωτεινής Πιπιλή ήταν στην θέση των Αγίων να τοποθετηθούν ονόματα πολιτικών και προσωπικοτήτων που δοξάσαν την Ελλάδα. Είναι δε τόσο καυτό αυτό το θέμα στον καιρό του μνημονίου και των αυτοκτονιών που πραγματικά θα άξιζε να δούμε την αντίδραση που θα προκαλούσε στον κόσμο η στάση ΓΑΠ του μετρό.
Πέρα από την πλάκα και την χλεύη όμως που αξίζει σε τέτοιες προτάσεις υπάρχει και ο προβληματισμός: Η κ. Πιπιλή σε όλα αυτά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο, οι Άγιοι στις στάσεις την πείραξαν;
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: