Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΛΟΚΗΣ...;;;



ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ... Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ. ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ...

Η χθεσινή πρωϊνή επίσκεψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Εισαγγελάα του Αρείου Πάγου ανακοινώθηκε -και είχε προαναγγελθεί- από τον ίδιο τον Μεϊμαράκη:

"Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε, από τον οποίο ζήτησε να αναλάβει πρωτοβουλία στο πλαίσιο των θεσμικών του καθηκόντων, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαλεύκανση της υπόθεσης που σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας υπάρχει αναφορά στο πρόσωπό του και να δημοσιοποιηθεί.

Επίσης ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών και την πλήρη διερεύνηση των υποθέσεων που σύμφωνα με δημοσιεύματα αφορούν σε βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επισημαίνοντας με έμφαση τη νοσηρή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από επιλεκτικές διαρροές εις βάρος του συνόλου του πολιτικού κόσμου. Τόνισε δε ότι δημιουργείται αποσταθεροποιητικό κλίμα την ώρα που η Ελληνική Βουλή καλείται να λάβει καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής καλεί σήμερα το απόγευμα τους Αντιπροέδρους της Βουλής στους οποίους θα ανακοινώσει την απόφασή του να τον αναπληρώσουν προσωρινά και μέχρις ότου δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ, στη διεύθυνση των συνεδριάσεων της Ολομέλειας και της Διάσκεψης των Προέδρων. Για τη συνάντησή του με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και για την απόφασή του αυτή, ενημέρωσε τους πολιτικούς Αρχηγούς.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης δηλώνει και πάλι με κατηγορηματικό τρόπο, ότι ουδεμία εμπλοκή δική του υπάρχει στα αναφερόμενα στα δημοσιεύματα και υπογραμμίζει: «Είμαι παρών και θα κάνω ό,τι χρειαστεί προκειμένου να λάμψει η αλήθεια".

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ; ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ; ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...;;; ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΣΜΟ; ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ...;;;

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: