Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Απεγνωσμένος πολίτης πήγε να πετάξει τον διευθυντή της ΔΕΗ από το μπαλκόνι!!



Απίστευτα σκηνικά διαδραματίστηκαν χθες το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων. Στελέχη, υπάλληλοι και συναλλασόμενοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν είδαν έναν άνδρα σε έξαλλη κατάσταση να επιχειρεί...

να πέσει στο κενό, από τον πρώτο όροφο, παίρνοντας μαζί του τον Διευθυντή Πωλήσεων της επιχείρησης Γ. Καπερώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οφειλέτης είχε χρέη στη ΔΕΗ από λογαριασμούς παλαιότερων ετών και αυτή τη φορά και με βάση διακανονισμό χρειαζόταν να δώσει τουλάχιστον το 50% ενός λογαριασμού που άγγιζε τα 1300 περίπου ευρώ. Εντούτοις, ο ίδιος αδυνατούσε να τα δώσει και κατευθύνθηκε στον Διευθυντή πωλήσεων προκειμένου να του ζητήσει να γίνει διακανονισμός για να μην του κοπεί το ρεύμα.

Όταν ο οφειλέτης διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να ρυθμιστεί το θέμα του, έχασε τον έλεγχο, και επιτέθηκε στον Γ. Καπερώνη, τραβώντας τον προς την μπαλκονόπορτα επιχειρώντας να πέσουν και οι δύο στο κενό.

Εκείνη την ώρα επικράτησε πανικός στο σημείο, όμως επενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να τους χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος οφειλέτης πριν πάει στο γραφείο του Διευθυντή Πωλήσεων της επιχείρησης , διαπληκτίστηκε έντονα και μια υπάλληλο που εκετελεί χρέη γραμματέα.

Σύμφωνα με στελέχη της ΔΕΗ, η κατάσταση είναι τραγική και καθημερινά ολοένα και περισσότερα άτομα που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς καταφθάνουν για διακανονισμούς αλλά παθαίνουν σοκ όταν μαθαίνουν ότι πρέπει να καταβάλλουν υπέρογκα ποσά για πρώτη δόση. pelop.gr

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: