Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Οnalert και Ευαγγελάτος επίσημα υπέρ του πακιστανού προέδρου στην Ελλάδα...!!! Βίντεο σοκ!!



Διαβάστε, ακούστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας... Απο το onalert ασφαλώς...

Διάβημα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη έκανε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας την επίθεση που δέχθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, στον προαύλιο χώρο της Βουλής, από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, η βουλευτής του κόμματος Βάσω Κατριβάνου.

Μαζί με την βουλευτή, επίθεση είχαν, επίσης, δεχθεί ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Πέτρος Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και η κ. Κατριβάνου, εξέφρασαν στον Πρόεδρο της Βουλής την έντονη ανησυχία του κόμματός τους για τα «τελευταία επεισόδια πολιτικής ακροδεξιάς βίας», όπως είπαν, μέσα και έξω από τη Βουλή, σε πολίτες και εκπροσώπους φορέων.

Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης τους ανακοίνωσε ότι με αφορμή το διάβημα τους θα συγκαλέσει άμεσα την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η αντιπαράθεση η οποία ξέφυγε από τα όρια σε κάποια σημεία συνεχίστηκε και στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΙ, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου ο κ. Ασλάμ υποστήριξε ότι όντως προπηλακίστηκε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος στον τηλεοπτικό αέρα παραδέχθηκε την πράξη του.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας πως δεν βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα, ενώ υπάρχει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του στη χώρα του.




Σχόλιο ELNEWS: Πολύ κακώς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δέχτηκε τις παρατηρήσεις του Ευαγγελάτου και δεν έκλεισε το τηλέφωνο...

Δείτε και την Τζιχάντ (την απειλή πολέμου) προς τους Έλληνες που έκανε ο πρόεδρος των πακιστανών... Ο Ευαγγελάτος βέβαια έκανε τον ανήξερο...



ELNEWS - HELLENIC PRIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια: